Bu sorun ağırlıklı olarak Wireless modelde yaşanıyordu ve herkeste olmuyordu. Bildiğim kadarıyla uzun zamandır pek sorun çıkmıyor.Corsair void rgb elite USB kulaklığını almyı düşünüyorum yazılımndan dolayı dip ses olduğunu duydum bunun çözümü var mı?
hocam bende void elite almak istiyorum wireless olanı fakat ortadan kırılma sorunu var falan diyorlar sizce almalımıyım? fiayt 2200 1 haftalık sizce nasıl?Bu sorun ağırlıklı olarak Wireless modelde yaşanıyordu ve herkeste olmuyordu. Bildiğim kadarıyla uzun zamandır pek sorun çıkmıyor.
( 3 yıldan uzun süredir Void Elite kullanıyorum, şu ana kadar hiç cızırtı sorunu yaşamadım. )
Bendeki kablolu, hala sağlam. Sadece ses tekerleğinde bir kusuru var (dokununca sağ-sol seviyesi değişiyor) ama onun dışında 4 yıl oldu herhalde, hala çalışıyor.hocam bende void elite almak istiyorum wireless olanı fakat ortadan kırılma sorunu var falan diyorlar sizce almalımıyım? fiayt 2200 1 haftalık sizce nasıl?
Hocam benim dediğim wireless olduğundan 2200 e param güvende siz 1 haftalık urun. Alınır mı?? Yoksa vs v2x ile devam edecegimBendeki kablolu, hala sağlam. Sadece ses tekerleğinde bir kusuru var (dokununca sağ-sol seviyesi değişiyor) ama onun dışında 4 yıl oldu herhalde, hala çalışıyor.
Belki yüzlerce kez düşmüştür yere, bir sıkıntı olmadı. Şu an çalışıyor ama kullandığım farklı modeller olduğundan, artık aktif olarak kullanmıyorum.
Satın alma konusunda da 2000-2500 civarına zaten sıfır pek çok ürün var. İndirimleri çok takip etmiyorum ama illa ki uygun bir şey bulursun.
İstiyorsan satıcı ile görüş, biraz dene. Eğer kafana yatarsa satın alırsın. Olmazsa da dediğim gibi, indirimlerden uygun bir şey seçersin.