denedım olmadı da şöyle bir sıkıntı daha var orta tuşa basınca xbox arayüzü yerine steam açılıyor şimdi oyunu steame ekleyip oynamayı deneyeceğim
1656092245
bluetooth bağlantısını kapatıp açtım düzeldi teşekkürler
Arkadaslar iki hafta once de ayni sorun olmustu pc pis oldugu icin bi temizleyeyim duzelir demistim be duzelmisti.
Simdi pc temiz gorunurde bir sikinti yok fakat powera bastigimda acilip bir sabiye icerisinde kapanip geri aciliyor.
Konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim...
Arkadaşlar ikinci el İphone 11 almayı düşünüyordum fakat parayı toplarken fiyatı 1.5k arttığı için saldım ve İphone xs max almaya karar verdim alttaki ilandaki telefon için yazdım ve orijinal batarya değişimi olduğunu söylediler, pil sağlığını sorduğumda apple mağazası dışında orijinal batarya...
Evet arkadaşlar belirttiğim gibi işlemciden geldiğini emin olduğum bir ses var ve fanlar aşırı hızlı dönüyor, termal macun durumunu kontrol etmek için fanı çıkardıktan sonra böyle oldu, yardımcı olabilirseniz mutlu olurum :).
Arkadaşlar kargom biraz önce geldi fakat mouse u usb portlarına takınca optiğinde ışık da yanmıyor imleç de ilerlemiyor. Bütün portlarda denedim. Lütfen yardım edin :(