Arama sonuçları: *

1. Y

ÇÖZÜLDÜ Assassin's Creed Valhalla Xbox Controller algılamıyor

denedım olmadı da şöyle bir sıkıntı daha var orta tuşa basınca xbox arayüzü yerine steam açılıyor şimdi oyunu steame ekleyip oynamayı deneyeceğim 1656092245 bluetooth bağlantısını kapatıp açtım düzeldi teşekkürler
  2. Y

ÇÖZÜLDÜ Assassin's Creed Valhalla Xbox Controller algılamıyor

Oyuna girdiğimde kolu algılamıyor, ayarlara girdiğimde giriş modunda değişiklik yapamıyorum, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  3. Y

Uncharted PC neden gelmedi

Bence gecen hafta state of playde duyurulacakti ama oyun ya yetismedi ya da stratejik bir sey yapmaya calisiyorlar.
  4. Y

Ciktigi an flt crackledi 1655725992 Mesajimda epic games sizintisi yazdim gayet net.
  5. Y

Epic games sizintisina gore bugun cikmasi gerekiyordu ama cikmadi?
  6. Y

Bilgisayar acilip kapaniyor

Oyle bir imkanim yok maalesef
  7. Y

Bilgisayar acilip kapaniyor

Arkadaslar iki hafta once de ayni sorun olmustu pc pis oldugu icin bi temizleyeyim duzelir demistim be duzelmisti. Simdi pc temiz gorunurde bir sikinti yok fakat powera bastigimda acilip bir sabiye icerisinde kapanip geri aciliyor. Konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim...
  8. Y

bilgisayar kendini devamlı yeniden başlatıyor

Cozebildiniz mi?
  9. Y

bilgisayar açılmıyor kendini yeniden başlayıp duruyor

Cozebildiniz mi?
  10. Y

Bilgisayar kendini kapatiyor

Cozebildiniz mi?
  11. Y

Çözüldü✓ bilgisayarim acilip kapanıyor

Cozebildin mi?
  12. Y

İphone xs max pil sağlığı gözükmemesi

Tamamdır teşekkürler.
  13. Y

İphone xs max pil sağlığı gözükmemesi

Arkadaşlar ikinci el İphone 11 almayı düşünüyordum fakat parayı toplarken fiyatı 1.5k arttığı için saldım ve İphone xs max almaya karar verdim alttaki ilandaki telefon için yazdım ve orijinal batarya değişimi olduğunu söylediler, pil sağlığını sorduğumda apple mağazası dışında orijinal batarya...
  14. Y

İşlemciden gelen gürültülü ses

Bir bakayım. 1644956825 Yarısından fazlası boştu ve %80 kuru haldeydi geçen sene aldım pcyi.
  15. Y

Hocam montajlamadan dolayı bir sıkıntı olmuş olabilir mi? Termal macunu değiştireceğim en kısa zamanda kurumuştu baktığımda.
  16. Y

Evet arkadaşlar belirttiğim gibi işlemciden geldiğini emin olduğum bir ses var ve fanlar aşırı hızlı dönüyor, termal macun durumunu kontrol etmek için fanı çıkardıktan sonra böyle oldu, yardımcı olabilirseniz mutlu olurum :).
  17. Y

KATAR PRO SAĞ VE SOL TUŞLAR

bana biraz önce katar pro ya tercih ettiğim mx518 geldi mükemmel
  18. Y

KATAR PRO SAĞ VE SOL TUŞLAR

ben o yüzden katar pro almadım adekste deneme inkanım olmuştu iki de bir yanlışlıkla basıyordum tuşlara -özellikle sağ tıka-
  19. Y

ÇÖZÜLDÜ Yeni gelen MX518 çalışmıyor

Arkadaşlar kargom biraz önce geldi fakat mouse u usb portlarına takınca optiğinde ışık da yanmıyor imleç de ilerlemiyor. Bütün portlarda denedim. Lütfen yardım edin :(
  20. Y

Corsair Katar Pro vs Logitech MX518

MX518 aldım 120 liraya, HP almam önyargım var
Top Bottom