Neler Yeni

bilgisayar açılmıyor kendini yeniden başlayıp duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berkay Ayazkök
Instagram
berkayayazk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198884068054/
Discord
beXa#0299
Bilgisayar bios ayarlarında secure bot platform keyi aktif yaptım ve ondan sonra bilgisayar açılmadı daha kendini yeniden başlatıp duruyor ve bios pilini çıkardım bekledim her yolu denedim fakat olmadı ekran hiç gelmiyor.
bu şekilde oluyor.
pc özellikleri b450m s2h anakart
gtx1660 super ekran kartı
ryzen 5 3500x işlemci
8x2gb ram

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Secure Boot platform ile açılıp açılmamasının alakası yok diye biliyorum. Psu'nun gücü yetersiz geliyor olabilir.
Psu nedir ve kaç watt ?
Biosta da sorun olabilir.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Bilgisayar bios ayarlarında secure bot platform keyi aktif yaptım ve ondan sonra bilgisayar açılmadı daha kendini yeniden başlatıp duruyor ve bios pilini çıkardım bekledim her yolu denedim fakat olmadı ekran hiç gelmiyor.
bu şekilde oluyor.
pc özellikleri b450m s2h anakart
gtx1660 super ekran kartı
ryzen 5 3500x işlemci
8x2gb ram
Sadece sistemin olduğu disk kalsın diğerlerini çıkartıp dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berkay Ayazkök
Instagram
berkayayazk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198884068054/
Discord
beXa#0299
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Secure Boot platform ile açılıp açılmamasının alakası yok diye biliyorum. Psu'nun gücü yetersiz geliyor olabilir.
Psu nedir ve kaç watt ?
Biosta da sorun olabilir.
w11 geçtim valorant açılmıyordu bu yüzden secure bot ayarlarını değiştirdim ondan sonra açılmadı bir daha.Aktif olarak 1 senedir kullandığım pc ilk defa oldu böyle
600W psu

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
w11 geçtim valorant açılmıyordu bu yüzden secure bot ayarlarını değiştirdim ondan sonra açılmadı bir daha.Aktif olarak 1 senedir kullandığım pc ilk defa oldu böyle
600W psu
Bu sorun bende de olmuştu ama nasıl çözdüğümü tam hatırlayamıyorum.Ama bu sorun güç kablolarıyla alakalı olabilir veya windowsunda bozulmuş olabilir. İlk önce kablolarını ve prizi mümkünse değiştirip deneyin. çözüm olmazsa yeni temiz bir windows kurup deneyin. Ayrıca ben pcyi sürekli yeniden başlatarak(ki bunu yapmayın pcyi dahada bozar) açabilmeyi becermiştim.

Top Bottom