Bilgisayar açılmıyor ama fanlar çalışıyor

Bakiki

80+
Reaksiyon skoru
86
Arkadaşlar bilgisayar kasasını temizlemek için içini açtım. Ekran kartını çıkardım tozları falan süpürdüm sildim sonra herşeyi yerine geri taktım. Fakat tekrar bilgisayarı açtığımda fanlar son hızda çalışmaya basladı ama bilgisayar açılmadı. Olan şey de şu, bilgisayar güç tuşuna bastığım zaman fanlar son hızda calısıyor, ekran kartının ışığı yanıyor, işlemcinin ışığı yanıyor, monitör açılıyor ama görüntü gelmiyor sinyal yok diyor, ama klavye ve farenin ışığı yanmıyor hiçbir şekilde. Bios pilini çıkarıp geri taktım ekran kartını çıkarıp geri taktım hiçbi türlü çözülmedi hala aynı allah icin yardım edin :(

Ekler

• Screenshot_2024-05-11-21-26-56-803_com.microsoft.emmx.jpg
    Screenshot_2024-05-11-21-26-56-803_com.microsoft.emmx.jpg
    268.9 KB · Hit: 55
  • Screenshot_2024-05-11-21-27-07-372_com.microsoft.emmx.jpg
    Screenshot_2024-05-11-21-27-07-372_com.microsoft.emmx.jpg
    292.4 KB · Hit: 49
Bende de olmuştu bir ara ramlari çıkarıp takınca düzelmişti dene istersen.

Arkadaşlar bilgisayar kasasını temizlemek için içini açtım. Ekran kartını çıkardım tozları falan süpürdüm sildim sonra herşeyi yerine geri taktım. Fakat tekrar bilgisayarı açtığımda fanlar son hızda çalışmaya basladı ama bilgisayar açılmadı. Olan şey de şu, bilgisayar güç tuşuna bastığım zaman fanlar son hızda calısıyor, ekran kartının ışığı yanıyor, işlemcinin ışığı yanıyor, monitör açılıyor ama görüntü gelmiyor sinyal yok diyor, ama klavye ve farenin ışığı yanmıyor hiçbir şekilde. Bios pilini çıkarıp geri taktım ekran kartını çıkarıp geri taktım hiçbi türlü çözülmedi hala aynı allah icin yardım edin :(
statik elektirik ihtimali var knkm tüm parçaları sök işlemci dahil çıkar bios pilini çıkar bekle sonra tekrar tak sorunun çözülmüş olur

Bende de olmuştu bir ara ramlari çıkarıp takınca düzelmişti dene istersen.
Denedim simdi olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

statik elektirik ihtimali var knkm tüm parçaları sök işlemci dahil çıkar bios pilini çıkar bekle sonra tekrar tak sorunun çözülmüş olur
Bu kasa sökme işlerinden de tam anlamıyorum eğer baska bir çözüm yoksa en son olarak bunu deniyim bari

Denedim simdi olmadı

Bu kasa sökme işlerinden de tam anlamıyorum eğer baska bir çözüm yoksa en son olarak bunu deniyim bari
Knk o dediğin genellikle statik elektrik kaynaklı oluyo anlamam diyorsan güvenilir bı tamirciye götür sana 6k 3 K gibi paralardan söz eden bı tamirci büyük ihtimalle seni keklemeye çalışacaktır

AMD işlemcilerde soğutucu eşit sıkılmadığında dediğin problem oluyor. Soğutucuyu sök ve tekrar iki tarafı eşit eşit sık.

Şimdi bakınca gördüm, @SkyLiver neredeyse 5 aylık konuyu hortlatmışsın..

Son düzenleme:
AMD işlemcilerde soğutucu eşit sıkılmadığında dediğin problem oluyor. Soğutucuyu sök ve tekrar iki tarafı eşit eşit sık.

Şimdi bakınca gördüm, @SkyLiver neredeyse 5 aylık konuyu hortlatmışsın..
Ne konusu brom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,598
Üyeler
173,840
Son üye
Utquick
Geri