PC çalışıyor ama görüntü gelmiyor

liastenz

80+
Reaksiyon skoru
0
En baştan anlatiyorum bilgisayarim genelde mavi ekran verirdi bende yeniden başlatırdim. Bu sabah gene mavi ekran verdi bende yeniden başlattım ama siyah bir ekranda "reboot and select proper boot device" yazıyordu araştırdım çözüm olarak BIOS'a girdim ve Windows Boot Manager'i bulup bastım ardından görüntu gitti ve bir daha gelmedi. Çözüm olarak RAM'lerin yerini değiştirdim. BIOS pilini çıkarıp bekledim. Ekran kartını çıkardım taktım. Ama olmadı. Normal zamanda bilgisayar açılırken 5 6 sn bütün fanlar bütün gücünde calisir ve ses çıkarırdı ardından PC açılırdı. Şu an geldigim noktada fanlar hep tüm gücünde çalışıyor ve görüntü gelmiyor. Yardım edin.

ramleri tek tek denedin mi arkadaşın dediği gibi işlemcinde gpu var ise birde anakarta direkt bağlayarak denemek lazım görüntü genelde ramlerden kaynaklı gelmez umarım işlemcine bir şey olmamıştır

ramleri tek tek denedin mi arkadaşın dediği gibi işlemcinde gpu var ise birde anakarta direkt bağlayarak denemek lazım görüntü genelde ramlerden kaynaklı gelmez umarım işlemcine bir şey olmamıştır
Ramleri denedim olmadı kasadaki her fan dönüyor sorunsuz çalışıyor gibi ama açılmıyor.ha şöyle bir detay var benim bilgisayarımda önceden açılırken bir müddet ekran kartı fanları tüm güç çalışır yaklasik 5 10 sn sonra yavaslar ve açılırdı şuan da . Bilgisayarı açmaya çalışırken sabit tüm güçte çalışıyor Erkan kartı fanları.

Ramleri denedim olmadı kasadaki her fan dönüyor sorunsuz çalışıyor gibi ama açılmıyor.ha şöyle bir detay var benim bilgisayarımda önceden açılırken bir müddet ekran kartı fanları tüm güç çalışır yaklasik 5 10 sn sonra yavaslar ve açılırdı şuan da . Bilgisayarı açmaya çalışırken sabit tüm güçte çalışıyor Erkan kartı fanları.
Ekran kartının da gitmiş olma ihtimali var

aga dediği şey bu boot manager kısmında hangi yerden başlatılacağını seçme yeri var orda ssdni bulup 1. yapman lazım onu diyor

Sorunu nasıl çözdünüz?

Geri