Tekerlek ser değil de aşama aşama gibi kayıyor nasıl anlatıyım yani yuvarlak birşeyi değil de kare birşeyi köşelrini çarpa çarpa kayıyor gibi ama benim hoşuma gidiyor pek bi sorun teşkil etmiyortekerleği sert mi sende yani sert mi kayıyor
drag olmuyor fare ile bu arada yapamadım benTekerlek ser değil de aşama aşama gibi kayıyor nasıl anlatıyım yani yuvarlak birşeyi değil de kare birşeyi köşelrini çarpa çarpa kayıyor gibi ama benim hoşuma gidiyor pek bi sorun teşkil etmiyor
Bende drag yapamadımbir de yazılımdan ayarlamamız gereken bir şey var mı tepkime süresini 1 ms falan yapma gibi yazılımı çok karşık geldi bana
drag olmuyor fare ile bu arada yapamadım ben
sende sağ tuş ile drag yapmaya çalışınca sanki farenin içinde bir şey sallanıyormuş gibi bir ses geliyor mu?Bende drag yapamadım
Yazılımdan rgb sini istediğin gibi ayarlayabiliyorsun
Macro yapabiliyorsun
Dpi ayarlayabiliyorsun (ortadaki tuşlara bssınca her dpi ye göre renk ayarlayıp orta tuşa basınca birkaç saniye o renk yanıyor yani hangi dpi olduğunu anlaman için var
Sol tuş hariç mousenin üstünde gördüğğn her tuşa istediğini yapabiliyorsun macro tarzı
ben o yüzden katar pro almadım adekste deneme inkanım olmuştu iki de bir yanlışlıkla basıyordum tuşlara -özellikle sağ tıka-Sen diyene kadar fark etmemiştim sen deyince fark ettim evet sağ tık hem sesi daha az hem daha yumuşak
bana biraz önce katar pro ya tercih ettiğim mx518 geldi mükemmeliade edeceğim galiba ya bana biraz küçük geldi ve mc oynarken yanlışlıkla olta ok falan atıyorum sağ çok yumuşak
Bende drag yapamadım
Yazılımdan rgb sini istediğin gibi ayarlayabiliyorsun
Macro yapabiliyorsun
Dpi ayarlayabiliyorsun (ortadaki tuşlara bssınca her dpi ye göre renk ayarlayıp orta tuşa basınca birkaç saniye o renk yanıyor yani hangi dpi olduğunu anlaman için var
Sol tuş hariç mousenin üstünde gördüğğn her tuşa istediğini yapabiliyorsun macro tarzı