Neler Yeni

KATAR PRO SAĞ VE SOL TUŞLAR

Squex

80+ Silver
Katar pro az önce elime ulaştı ama mousu kullanırken bir şey fark ettim farenin sol tıkı tok basarken sağ tık çok yumuşak basıyor bu normal mi katar pro kullanan varsa söyleyebilir mi?

Atyxah

80+ Silver
Sen diyene kadar fark etmemiştim sen deyince fark ettim evet sağ tık hem sesi daha az hem daha yumuşak

Squex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen diyene kadar fark etmemiştim sen deyince fark ettim evet sağ tık hem sesi daha az hem daha yumuşak
sinirimi bozdu ya çok yumuşak yanlışlıkla basıyorum zaten fare küçük

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
gp ursa kulanıyorum bendede oyle şimdi farkettim

Atyxah

80+ Silver
tekerleği sert mi sende yani sert mi kayıyor
Tekerlek ser değil de aşama aşama gibi kayıyor nasıl anlatıyım yani yuvarlak birşeyi değil de kare birşeyi köşelrini çarpa çarpa kayıyor gibi ama benim hoşuma gidiyor pek bi sorun teşkil etmiyor

Squex

80+ Silver
bir de yazılımdan ayarlamamız gereken bir şey var mı tepkime süresini 1 ms falan yapma gibi yazılımı çok karşık geldi bana
Tekerlek ser değil de aşama aşama gibi kayıyor nasıl anlatıyım yani yuvarlak birşeyi değil de kare birşeyi köşelrini çarpa çarpa kayıyor gibi ama benim hoşuma gidiyor pek bi sorun teşkil etmiyor
drag olmuyor fare ile bu arada yapamadım ben

Atyxah

80+ Silver
bir de yazılımdan ayarlamamız gereken bir şey var mı tepkime süresini 1 ms falan yapma gibi yazılımı çok karşık geldi bana

drag olmuyor fare ile bu arada yapamadım ben
Bende drag yapamadım

Yazılımdan rgb sini istediğin gibi ayarlayabiliyorsun

Macro yapabiliyorsun

Dpi ayarlayabiliyorsun (ortadaki tuşlara bssınca her dpi ye göre renk ayarlayıp orta tuşa basınca birkaç saniye o renk yanıyor yani hangi dpi olduğunu anlaman için var

Sol tuş hariç mousenin üstünde gördüğğn her tuşa istediğini yapabiliyorsun macro tarzı

Squex

80+ Silver
Bende drag yapamadım

Macro yapabiliyorsun

Dpi ayarlayabiliyorsun (ortadaki tuşlara bssınca her dpi ye göre renk ayarlayıp orta tuşa basınca birkaç saniye o renk yanıyor yani hangi dpi olduğunu anlaman için var

Sol tuş hariç mousenin üstünde gördüğğn her tuşa istediğini yapabiliyorsun macro tarzı
sende sağ tuş ile drag yapmaya çalışınca sanki farenin içinde bir şey sallanıyormuş gibi bir ses geliyor mu?

YetEfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Yusuf Efe Turan
ben o yüzden katar pro almadım adekste deneme inkanım olmuştu iki de bir yanlışlıkla basıyordum tuşlara -özellikle sağ tıka-

Squex

80+ Silver
iade edeceğim galiba ya bana biraz küçük geldi ve mc oynarken yanlışlıkla olta ok falan atıyorum sağ çok yumuşak

Squex

80+ Silver
Bende drag yapamadım

Macro yapabiliyorsun

sağ ile drag yaptığımda böyle bir ses geliyor sende de var mı sanki bir şey sallanıyor gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,907
Üyeler
167,217
Son üye
Emir222
Top Bottom