Arama sonuçları: *

1. ZorTİnaYtİ

Mavi Ekran Mavi ekran yiyorum yardım

hocam selam ssdleri falan değiştirdik gene mavi ekran veriyordu sonra işlemciyi değiştirdik düzeldi gibi gene genel kullanım belli edicek kendini i3 taktık daha performanslıydı işin saçma kısmı biz bu işlemciyi bozuk diye servise zaten göndermiştik servis sıfırını göndermiştti eğerki yarın bir...
  2. ZorTİnaYtİ

bakalım hocam teşekkür ettm
  3. ZorTİnaYtİ

hocam buda disabled
  4. ZorTİnaYtİ

kanka 3 saat oldu nr zmn bitio bu
  5. ZorTİnaYtİ

beklemedeyim hocam çift ram takılı
  6. ZorTİnaYtİ

hocam kapalı zaten açtım smdi
  7. ZorTİnaYtİ

farklı farklı kodlardan mavi ekran yiyorum daha yeni geldi kasam. Ram işlemci anakart ssd ekran kartı hepsi servise gitti bir sorun yok olarak geri geldi gene montajladım kullanırken mavi ekran alıyorum formatlıyorum gene alıyorum bios güncel formatlamıyorum gene alıyor chromede dolaşıyorum gene...
  8. ZorTİnaYtİ

RAZER HANBO SIVI SOĞUTUCU UPDATE OLMUYOR

çözebildinmi
  9. ZorTİnaYtİ

Soğutmam kasaya tam sığmıyor gibi acil yardım

görsel olarak attım çift fanlı kule soğutma tiğini görsün diye 1735990355 aynen 1735990383 aynen bu anakartın
  10. ZorTİnaYtİ

https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-cnps20x-61cfm-1500rpm-2x14cm-argb-fdb-amd-intel-lga1700-islemci-sogutucu.html
  11. ZorTİnaYtİ

kanki egzoz fanın ordakini bence araya al yönüde diğeriyle aynı olsa bence daha ok
  12. ZorTİnaYtİ

Öneri HAVİT MARKASI NASIL BİR MARKA

merhabalar 1k max 2k ya kadar kulaklık bakıyorum gene aynı şekilde klavye mouse de bakıcam şuan kulaklık için bütçe bu şekilde daha önce hiç duymadım ama coğu kişi tarafından önerildi nasıldır önerir misiniz?
  13. ZorTİnaYtİ

160k bütçe motorsiklet önerisi

hızlı diye biliyorum gene sen araştır ben 2.el tanıdığımdan aldım sıfır ayarında 160kmdeydi hızlı dönen bir motor ve aldıktan sonra farkedeceksin türkiyede cok kullanılan bir model çinli motorsiklet kullanmak istemeynler hindistan tercih ediyor genelde japon araçları pahalı olduğu için dediğim...
  14. ZorTİnaYtİ

160k bütçe motorsiklet önerisi

rs200 düşünebilirsin bence birazdaha racing tarzı bi motor ama ben başlangıç motoruı olarak aldım
  15. ZorTİnaYtİ

Öneri Sıvı soğutma almayı düşünüyorum bütçe 3k-4k arası

kankam 2000rpm de fanları razerinkine baktım 2800 radyatör olarakda daha iyi diye biliyorum bu modele karşı tabii ki birbirinin klasmanı ürünler değil fakat gene daha mantıklı bir seçenek varmıdır diye bakayım dedim daha mantıklı bir seçenek varmı diye
  16. ZorTİnaYtİ

Öneri Sıvı soğutma almayı düşünüyorum bütçe 3k-4k arası

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-hanbo-chroma-240mm-rgb-2x120mm-fanli-sivi-sogutucu.html başlıktaki gibi bu fiyatlarda bundan daha iyi bir soğutma varmıdır?
  17. ZorTİnaYtİ

Öneri 3500tl ye kadar parfüm önerisi

aklımda bir kaç parfüm var şunlar önerileriniz varsa gene alabilirim bütçe zaten başlıkta Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Edp 100 ml Parfüm https://www.boyner.com.tr/carolina-herrera-bad-boy-cobalt-edp-100-ml-parfum-p-1129858 Armani Stronger With You Absolutely...
  18. ZorTİnaYtİ

❌İndirim Bitti! Ryzen 7 9800X3D işlemci 22.509 TL

kasım ayında 20k ya sattılar
  19. ZorTİnaYtİ

Yardım Laptop güç tuşuna basıyorum açılmıyorum

laptopun güç tuşuna basıyorum ışığı geliyor gidiyor güç tuşunun anakart üstündeki soketi söküp takıyorum düzeliyor 2 3 gün boyunca sonra tekrwr aynı sorun oluyor sorun ne olabilir nasıl çözebiliriz sorun ilk olarak cihaz yağmur altında kalmıştı sonra temizledik falan çalıştı sıkıntı yoktu...
  20. ZorTİnaYtİ

Steam indirme hızım düşüyor

modem tek prize takılı hocam ya :/ öyle bir problemim yok teşekkürler genede
Top Bottom