Yat kaptanlığı ve gemicilik kursu nasıldır?

şakşukacı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
709
Bulunduğum bölgede yat kaptanlığı ve gemicilik üzerine bir kurs açılacakmış. Tamamlayanlara gemici kağıdı veriliyormuş. Oradaki adam bu işte çalıştıkça ilerleyeceğimi, tecrübe kazanacağımı, iş bulabileceğimi söyledi. Hatta güzel paralardan bahsetti. Daha önce bu işlerle ilgilenen arkadaşlar bu işlerin nasıl olduğuyla ilgili bilgi verebilirler mi?

Bulunduğum bölgede yat kaptanlığı ve gemicilik üzerine bir kurs açılacakmış. Tamamlayanlara gemici kağıdı veriliyormuş. Oradaki adam bu işte çalıştıkça ilerleyeceğimi, tecrübe kazanacağımı, iş bulabileceğimi söyledi. Hatta güzel paralardan bahsetti. Daha önce bu işlerle ilgilenen arkadaşlar bu işlerin nasıl olduğuyla ilgili bilgi verebilirler mi?
Bu kursa bir arkadaşım girmişti. Simdi ona ileticem, cevabını eklerim.

Knk iletmiştim malesef onun katıldığı bir alt kursu oluyor. Ama karşılatırım dersen onuda sorup anlatayım istersen
Hocam sorup anlatabilir misiniz. Aktif olarak yat kaptanlığı yapıyorsa sağlık raporu hakkında bilgi almak için nereye yazabilirim sorar mısınız? FMF hastasıyım yat kaptanlığı düşünüyorum acaba sağlık raporu veriyorlar mı? Pilotluk,polislik,askerlik falan kabul etmiyor

Hocam sorup anlatabilir misiniz. Aktif olarak yat kaptanlığı yapıyorsa sağlık raporu hakkında bilgi almak için nereye yazabilirim sorar mısınız? FMF hastasıyım yat kaptanlığı düşünüyorum acaba sağlık raporu veriyorlar mı? Pilotluk,polislik,askerlik falan kabul etmiyor
Yok Hocam onun alt belgesi var ama genede müsait zamanda sorarım InsaAllah

Yok Hocam onun alt belgesi var ama genede müsait zamanda sorarım InsaAllah
Sorun değil hocam sormanıza gerek yok, benim ilk önceliğim sağlıktan geçebiliyor muyum onu öğrenmek sonra kurs bakarım :) Sağlık merkezlerine de mail attım o kadar geri dönüş yapmadılar boşuna 2 yıllık yat kaptanlığı okumak istemiyorum.

Geri