Yardım 30€ üzeri kamera lensi alıcam

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
112
alacağım lens maalesef türkiyede yok action 5 pro için
ürün 50 dolar 43 euro yani
nasıl bir yol izlenir

Merhaba, bence kargo ile alma, gümrüğe takılır ve ciddi vergi ödersin. Ha ama para benim için önemli değil 2-3 katını verir alırım diyorsan bu işi yapan aracı siteler var (amerikapostam, amerikadangetir, ... gibi), onlardan yardım alabilirsin.

En mantıklısı, yurt dışına gidip gelen bir arkadaşından veya yakınından yanında getirmesini talep etmek olur.

Merhaba, bence kargo ile alma, gümrüğe takılır ve ciddi vergi ödersin. Ha ama para benim için önemli değil 2-3 katını verir alırım diyorsan bu işi yapan aracı siteler var (amerikapostam, amerikadangetir, ... gibi), onlardan yardım alabilirsin.

En mantıklısı, yurt dışına gidip gelen bir arkadaşından veya yakınından yanında getirmesini talep etmek olur.
hocam amazondan aldım vergi vs.sini koydu bir problem olurmu olursa zaten iptal etcem orda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam amazondan aldım vergi vs.sini koydu bir problem olurmu olursa zaten iptal etcem orda
%60 bandında koydu sanırm 2k idi 3.1k oldu

müşavir tutman gerekiyor diye biliyorum 30euro üstü için nasıl bir yol izlenir bilemiyorum mümkünse tr içi bak 2 katı falan bile olsa daha ucuza gelir

müşavir tutman gerekiyor diye biliyorum 30euro üstü için nasıl bir yol izlenir bilemiyorum mümkünse tr içi bak 2 katı falan bile olsa daha ucuza gelir
kanka tr de yok ürün :/ tr ye gönderim yapıyoruz diyen şirket bile 2k ya getiriyor ben kalitelisini 3 kya aldım suanda amazondan dolayı bir problem olacağını sanmıyorum ama hayırlısı bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,913
Son üye
Nerepla21
Geri