Arama sonuçları: *

1. kaanyusufy

DA4 ITOPYA ILE SON DURUMUMUZ

Ulaş dedin her yerden yazdık geri dönüş yapmadın reis?
  2. kaanyusufy

İtopya(Kandirildik)!!!

Olayın aslını bilmeyenler nasılsa konuşuyor lmao
  3. kaanyusufy

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

2600x gibi bi işlemci + AMD 5600XT veya RTX2060
  4. kaanyusufy

450 Adet Sipariş Alındı ve MD2 Sistemler 1 Günde Kargolandı!

komikmiş. cumartesi gününden beri uğraşıyorum. arıyoruz yazıyoruz mail atıyoruz gene bir şey yok. cumartesi eposta atın dediler attık geri dönüş olmadı oysaki pazartesi ilk saatlerde döneceğiz dediler dönmediler. bugün aradık yok neymiş dekont atın onu bunu atın dönücez size isminizi aldık onu...
  5. kaanyusufy

İTOPYADAN KESİNLİKLE UZAK DURUN

abi hani bi bilgilendirme yapabilirler. ne eposta var ne başka bir şey. ulaşacağız dediler ulaşmadılar eposta atacağız dediler hiç bir şey yok. yok onu atın bize bunu atın dediler.
  6. kaanyusufy

MD2 alanların sipariş durumu ve saati?

pek farketmez tekirdağ hemen istanbulun yanı zaten
  7. kaanyusufy

sence ben iade mi bekliyorum?
  8. kaanyusufy

ups hızlı kargo istanbuldaysan perşembeye kadar bile elinde olur
  9. kaanyusufy

ya ne düzeltmesi adamlar ne ulaşıyorlar ne başak bişi 370 kargoyu bide vermişler kargoya :D? lan benım sistemim nerede o zaman ?? ve birkaç kişi de değil 30 kişiye yakın daha fazla da olabilir
  10. kaanyusufy

ne siparişim gözüküyor ne ulaşılabiliyor ne de iade geliyor lmao dostum %100 müşteri memnuniyeti yaww xD
  11. kaanyusufy

epostaya gerekli bilgileri iletin size pazartesi geri dönüş yapılacaktır dendi ve bu sabah yani pazartesi sabah aradığımda da öğlene kadar epostaya yanıt verilecektir dendi fakat ortada hiç bir şey yok.
  12. kaanyusufy

İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

bende aynı sorunu yaşadım ulaşım: instagram @kaanyusufy eposta: [email protected]
Top Bottom