Neler Yeni

450 Adet Sipariş Alındı ve MD2 Sistemler 1 Günde Kargolandı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Selim YILDIZ
100 kişilik kota arttı ama bizim 25 kişilik gruptan 1 kısıye bıle sıstem cıkmadı
100 kotadan birisi 25 kişiden birinede mi düşmez?
Bu firma 350 kotayı gün içinde 450 ye cıkarıcak ama 25 kişiden birininde sistemi onaylanmış olmuyacak?
Trajıkomık kusura bakmayın
Ben ve instagramdan arkadaslarım gun boyunca musterı hızmetlerı ne dedıyse yaptık gerekn dekontları ne gerekıyorsa yaptık ustune 3 gundur 25 kişilik gruptan 1 inede sistem onaylanmadı bu 100 kısılık kota dan bırı de bu 25 kişiye denk gelmez mi
Bize haber verilecekti o da gelmedi kimse kusura bakmasın bana inandırıcı gelmedi.
350 den 450 ye cıkarma gucune sahıpler ama 25 kişiden birine o sistemin gelmemesi ve içimizden 4 kişiye para ıade yapmaları kalan kişilerede herhangı bilgi gelmemesi cok garıp
+1

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Uygun fiyata insanlara çok güzel sistem sundunuz bu çok güzel bişey. Uzun süredir bilgisayar alamayan insanların bir kısmına çare oldu. Üzücü olan şey İtopyanın bu hızlı kargo gönderme işini sadece 1 seferlik yapacak olması.

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
artık gelir 2. sistem de ; )

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
ahmet sinan harman
100 kişilik kota arttı ama bizim 25 kişilik gruptan 1 kısıye bıle sıstem cıkmadı
Bu firma 350 kotayı gün içinde 450 ye cıkarıcak ama 25 kişiden birininde sistemi onaylanmış olmuyacak?
Ben ve instagramdan arkadaslarım gun boyunca musterı hızmetlerı ne dedıyse yaptık gerekn dekontları ne gerekıyorsa yaptık ustune 3 gundur 25 kişilik gruptan 1 inede sistem onaylanmadı bu 100 kısılık kota dan bırı de bu 25 kişiye denk gelmez mi
Bize haber verilecekti o da gelmedi kimse kusura bakmasın bana inandırıcı gelmedi.
350 den 450 ye cıkarma gucune sahıpler ama 25 kişiden birine o sistemin gelmemesi ve içimizden 4 kişiye para ıade yapmaları kalan kişilerede herhangı bilgi gelmemesi cok garıp
ve bu grupta en gec alan 18:00 da yanı bazılarından once almasına ragme 25 de 0

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Hakan
harbi 1 kişiye bile alamadı

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Gerçi bu ürünler sigortalı diye biliyorum. Allah korusun kaza yapsada sigorta şirketi karşılıyor.
Zaten kaza yapsa bile hepsi hasar almaz tabi araç yanmazsa yada moleküllere ayrılmazsa

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
İtopya akıllanmış gibi duruyor, devamı da gelir inşallah.
Fiyatları gizli gizli yukarı çekip bilindik isimleri pohpohlamayı bırakmadığı sürece bir başka "Vatan" mağazası olma yolunda devam ediyor.

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Uygun fiyata insanlara çok güzel sistem sundunuz bu çok güzel bişey. Uzun süredir bilgisayar alamayan insanların bir kısmına çare oldu. Üzücü olan şey İtopyanın bu hızlı kargo gönderme işini sadece 1 seferlik yapacak olması.
evet ve hala bu uygun fiyata rağmen ekran kartının bedavaya gelmiş olmasına rağmen hala bu sisteme laf atanlar var ; ) trajikomik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan Yusuf Yalçınkaya
Instagram
kaanyusufy
Steam
kaanyusufy
Facebook
kaanyusufhimejima
Discord
nefer#7042
komikmiş. cumartesi gününden beri uğraşıyorum. arıyoruz yazıyoruz mail atıyoruz gene bir şey yok. cumartesi eposta atın dediler attık geri dönüş olmadı oysaki pazartesi ilk saatlerde döneceğiz dediler dönmediler. bugün aradık yok neymiş dekont atın onu bunu atın dönücez size isminizi aldık onu aldık bunu aldık. epostaları yolladık öğlen size dönüş yapacağız dediler. ama neredeee :D . gelmedi bi eposta arama veya başka bir şey. upsi arayıp telefon numarasıyla sorgulama yaptıgımızda da bu numaraya sipariş yoktur diyor lmao. paramızı aldı ne sipariş var ne başka bişi komikmiş :D

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
ve bu grupta en gec alan 18:00 da yanı bazılarından once almasına ragme 25 de 0
Yav kardeşim sizden önce alanlar vardır hem bu nasıl grup 25 kişisiniz ve 25 inizde aynı sistemi mi aldı ve hepsinin pc ihtiyacımı vardı atma Ziya

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Kaliteli insan