caglaracikmese
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Hayali bile kötü, 2.1 milyon TL var oradaaaaaa.hiiii
İtopya'da parayı kırdı hee
Hayali bile kötü, 2.1 milyon TL var oradaaaaaa.hiiii
Güzel hikaye 25 kişilik grupta 1 kişiye bile o ekstradan cıkmadı nasıl oluyorsa önce gidip sitelerini düzeltsinler madur ediyolar telefonlara maillere bakmıyorlar sonra insanlar sinirleniyor oluyor müşteri memnuniyeti efsane kırık iğne almam daha hakkımda helal değil adam 6.34 de alıyor kargosu cıkıyor 50 dk önce alıyorum sipariş yok güya yetmemis arada 50 dk var kimse kimseyi kandırmasın .Arkadaşlar itopya söz verdiği gibi tüm MD2 sistemleri bugün kargoladı. Storylerinin dışında bizzat yönetimden de bilgi aldım. Neden 450 adet? sistem hatasından ötürü sipariş sınırı aşıldı ve söz verilen 350 adedin üstünde sistem sipariş alınmış bu sipariş içinden de +100 adet daha sipariş kabul edildi (sabahtan beri bununla uğraşıyorum). Bu +100 kişi için kargolar 1-2 gün farklılık gösterebilir ona tam emin değilim ama ana siparişler kargolandı.
Sipariş ekranında hareket görmeyenler için sistem biraz geç güncellenebilir. Sipariş ekranınızın hareketini bu konunun yorumlarında tartışabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Yurtiçi olduğum bölgede berbat. Abicim bakkala bırakmayın kargoyu diyorum inatla bakkala bırakıyor adamlar. Bakkalcıya diyorum alma sende kargoları. Bırakıp gidiyorlar diyor. Sert olamtan başka çare yok gibi.Kurumsal olarak ve müşteri memnuniyeti olarak iyi bir marka ama gönderim hızı olarak yurtiçinden iyisi yok.
Aklıma ilk gelen şey sistemler değil. Araç kaza yaparsa ne olacakArkadaşlar itopya söz verdiği gibi tüm MD2 sistemleri bugün kargoladı. Storylerinin dışında bizzat yönetimden de bilgi aldım. Neden 450 adet? sistem hatasından ötürü sipariş sınırı aşıldı ve söz verilen 350 adedin üstünde sistem sipariş alınmış bu sipariş içinden de +100 adet daha sipariş kabul edildi (sabahtan beri bununla uğraşıyorum). Bu +100 kişi için kargolar 1-2 gün farklılık gösterebilir ona tam emin değilim ama ana siparişler kargolandı.
Sipariş ekranında hareket görmeyenler için sistem biraz geç güncellenebilir. Sipariş ekranınızın hareketini bu konunun yorumlarında tartışabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Hangi kasa?Sanırım sadece hazır sistemlerde değil genel olarak iyileşmişler.
Benim de sipariş ettiğim kasa 1 iş gününde kargoya verildi.
Gayet iyi.
Bu arada alanlara şimdiden hayırlı olsun.
450 hazır sistemi 1 iş gününde kargoya vermek mi...
İnanılmaz.
Mng de benim kargomu bakkala bırakmıştı. Telefonla aradılar 15 numaralı bakkala bıraktık evde bulamadık dediler. Tek tek bütün bakkalları gezip 15 numaralı bakkalı buldum ve aldım... 2 Arka sokağımda çıktı o da.Yurtiçi olduğum bölgede berbat. Abicim bakkala bırakmayın kargoyu diyorum inatla bakkala bırakıyor adamlar. Bakkalcıya diyorum alma sende kargoları. Bırakıp gidiyorlar diyor. Sert olamtan başka çare yok gibi.
Umarım öyle olur fakat V serisi bir sistem geleceğini düşünmüyorum.Kanıt değil de tahmin. Abdullah Hacıgül’ün son profil mesajına bakın.
Ya işte itopya ya ooofff fena büyük firma süper firma müsteri memnunuiyeti moruk ya .... hikaye bunlar sinirden ağlayacağim şimdi bu boktan firma yüzüdenGüzel hikaye 25 kişilik grupta 1 kişiye bile o ekstradan cıkmadı nasıl oluyorsa önce gidip sitelerini düzeltsinler madur ediyolar telefonlara maillere bakmıyorlar sonra insanlar sinirleniyor oluyor müşteri memnuniyeti efsane kırık iğne almam daha hakkımda helal değil adam 6.34 de alıyor kargosu cıkıyor 50 dk önce alıyorum sipariş yok güya yetmemis arada 50 dk var kimse kimseyi kandırmasın .
+1Sabahtan beri 25 kişinin anasını ağlattı itopya sabah 9 da arayınca bize sistemleriniz hazır akşam 6 ya kadar gerekli işlemler ypaılıp size bildirilecek dendi. Dekont vb bilgiler istendi bunları yollamamıza rağmen hiçbir mailimize cevap verilmedi. Sonra birdaha arayıp maillerimiz spam listesindeymiş, tek tek arayak maillerimizi spam listesinden çıkarttık. Yeniden size dönüş yapılacak dendi.Saat 16.00 dan sonra müşteri hizmetlerini yüzümüze kapatmaya başladılar. An itibariyle saat 18.45 ne para iadesi var ne geri dönüş var. Şuanda paramız itopyada ama neden olduğuna dair hiçbir bilgimiz yok. Siparişlerimiz onaylandıysa sipariş kodlarımız nerede ? Eğer onaylanmadıysa para iademiz nerede? Veyahut %100 müşteri memuniyeti iddasıyla piyasada olan itopyadan 25 kişiye bir tane cevap nerede ?
+1Sabahtan beri 25 kişinin anasını ağlattı itopya sabah 9 da arayınca bize sistemleriniz hazır akşam 6 ya kadar gerekli işlemler ypaılıp size bildirilecek dendi. Dekont vb bilgiler istendi bunları yollamamıza rağmen hiçbir mailimize cevap verilmedi. Sonra birdaha arayıp maillerimiz spam listesindeymiş, tek tek arayak maillerimizi spam listesinden çıkarttık. Yeniden size dönüş yapılacak dendi.Saat 16.00 dan sonra müşteri hizmetlerini yüzümüze kapatmaya başladılar. An itibariyle saat 18.45 ne para iadesi var ne geri dönüş var. Şuanda paramız itopyada ama neden olduğuna dair hiçbir bilgimiz yok. Siparişlerimiz onaylandıysa sipariş kodlarımız nerede ? Eğer onaylanmadıysa para iademiz nerede? Veyahut %100 müşteri memuniyeti iddasıyla piyasada olan itopyadan 25 kişiye bir tane cevap nerede ?