Bitcoin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
En iyisi. Üstüne tanımam.ups kargo nasıl iyi mi ?
En iyisi. Üstüne tanımam.ups kargo nasıl iyi mi ?
Şu an orada tahmini 2.1 Milyon TL yatıyor.Bir kaza yapsa Allah korusun. Gitti sistemler.
keşke aldığımız sistemden bir tanede bana gönderselerdi hayrına degıl parasıyla ama yok 0 memnunıyetArkadaşlar itopya söz verdiği gibi tüm MD2 sistemleri bugün kargoladı. Storylerinin dışında bizzat yönetimden de bilgi aldım. Neden 450 adet? sistem hatasından ötürü sipariş sınırı aşıldı ve söz verilen 350 adedin üstünde sistem sipariş alınmış bu sipariş içinden de +100 adet daha sipariş kabul edildi (sabahtan beri bununla uğraşıyorum). Bu +100 kişi için kargolar 1-2 gün farklılık gösterebilir ona tam emin değilim ama ana siparişler kargolandı.
Sipariş ekranında hareket görmeyenler için sistem biraz geç güncellenebilir. Sipariş ekranınızın hareketini bu konunun yorumlarında tartışabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
reyiz diyeceksin ona
Kurumsal olarak ve müşteri memnuniyeti olarak iyi bir marka ama gönderim hızı olarak yurtiçinden iyisi yok.En iyisi. Üstüne tanımam.
Sıradaki sistemin V4.5 ismiyle gelmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
Kanıt değil de tahmin. Abdullah Hacıgül’ün son profil mesajına bakın.Sıradaki sistemin V4.5 ismiyle gelmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
V serisinin de geleceğini düşünmüyorum, var mı bir kanıt?
Sipariş gözükmüyoarkadaşlar itopyanın sitesindeki sipariş durumunuz nasıl peki?