Neler Yeni

450 Adet Sipariş Alındı ve MD2 Sistemler 1 Günde Kargolandı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

M.Derda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammet Derda Karaaslan
Sabahtan beri 25 kişinin anasını ağlattı itopya sabah 9 da arayınca bize sistemleriniz hazır akşam 6 ya kadar gerekli işlemler ypaılıp size bildirilecek dendi. Dekont vb bilgiler istendi bunları yollamamıza rağmen hiçbir mailimize cevap verilmedi. Sonra birdaha arayıp maillerimiz spam listesindeymiş, tek tek arayak maillerimizi spam listesinden çıkarttık. Yeniden size dönüş yapılacak dendi.Saat 16.00 dan sonra müşteri hizmetlerini yüzümüze kapatmaya başladılar. An itibariyle saat 18.45 ne para iadesi var ne geri dönüş var. Şuanda paramız itopyada ama neden olduğuna dair hiçbir bilgimiz yok. Siparişlerimiz onaylandıysa sipariş kodlarımız nerede ? Eğer onaylanmadıysa para iademiz nerede? Veyahut %100 müşteri memuniyeti iddasıyla piyasada olan itopyadan 25 kişiye bir tane cevap nerede ?
Bu gruptan kimseye mesaj gelmedi 4 5 arkadaşın iadesi oldu bizim ne paramız var ne sistemden haberimiz mağdur durumdayız. bir cevap bekliyoruz allah rızası için ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ömer Faruk Özvardar
Sabahtan beri 25 kişinin anasını ağlattı itopya sabah 9 da arayınca bize sistemleriniz hazır akşam 6 ya kadar gerekli işlemler ypaılıp size bildirilecek dendi. Dekont vb bilgiler istendi bunları yollamamıza rağmen hiçbir mailimize cevap verilmedi. Sonra birdaha arayıp maillerimiz spam listesindeymiş, tek tek arayak maillerimizi spam listesinden çıkarttık. Yeniden size dönüş yapılacak dendi.Saat 16.00 dan sonra müşteri hizmetlerini yüzümüze kapatmaya başladılar. An itibariyle saat 18.45 ne para iadesi var ne geri dönüş var. Şuanda paramız itopyada ama neden olduğuna dair hiçbir bilgimiz yok. Siparişlerimiz onaylandıysa sipariş kodlarımız nerede ? Eğer onaylanmadıysa para iademiz nerede? Veyahut %100 müşteri memuniyeti iddasıyla piyasada olan itopyadan 25 kişiye bir tane cevap nerede ?
+1

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Hakan
Güzel hikaye 25 kişilik grupta 1 kişiye bile o ekstradan cıkmadı nasıl oluyorsa önce gidip sitelerini düzeltsinler madur ediyolar telefonlara maillere bakmıyorlar sonra insanlar sinirleniyor oluyor müşteri memnuniyeti efsane kırık iğne almam daha hakkımda helal değil adam 6.34 de alıyor kargosu cıkıyor 50 dk önce alıyorum sipariş yok güya yetmemis arada 50 dk var kimse kimseyi kandırmasın .
aynı sorun bendede var

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,503
İsim
kadir
Siz pollux 3-t10 almamış mıydınız en son?
Alamamıştım, malum zırt pırt anakart ve ekran kartı stoğu bitiyor.
Abdullah Bey'in videosunu izledikten sonra bir umut beklemeye karar verdim, bakalım nasip.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Olan kargo şirketine olucak ve kaza yapan şoför ahiretle dünya arasında gidip gelcek
Gerçi bu ürünler sigortalı diye biliyorum. Allah korusun kaza yapsada sigorta şirketi karşılıyor.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Helal olsun İtopya ,aynı hızı Müşteri Hizmetlerinde de bekleriz.

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
Arkadaşlar itopya söz verdiği gibi tüm MD2 sistemleri bugün kargoladı. Storylerinin dışında bizzat yönetimden de bilgi aldım. Neden 450 adet? sistem hatasından ötürü sipariş sınırı aşıldı ve söz verilen 350 adedin üstünde sistem sipariş alınmış bu sipariş içinden de +100 adet daha sipariş kabul edildi (sabahtan beri bununla uğraşıyorum). Bu +100 kişi için kargolar 1-2 gün farklılık gösterebilir ona tam emin değilim ama ana siparişler kargolandı.

Sipariş ekranında hareket görmeyenler için sistem biraz geç güncellenebilir. Sipariş ekranınızın hareketini bu konunun yorumlarında tartışabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
100 kişilik kota arttı ama bizim 25 kişilik gruptan 1 kısıye bıle sıstem cıkmadı
100 kotadan birisi 25 kişiden birinede mi düşmez?
Bu firma 350 kotayı gün içinde 450 ye cıkarıcak ama 25 kişiden birininde sistemi onaylanmış olmuyacak?
Trajıkomık kusura bakmayın
Ben ve instagramdan arkadaslarım gun boyunca musterı hızmetlerı ne dedıyse yaptık gerekn dekontları ne gerekıyorsa yaptık ustune 3 gundur 25 kişilik gruptan 1 inede sistem onaylanmadı bu 100 kısılık kota dan bırı de bu 25 kişiye denk gelmez mi
Bize haber verilecekti o da gelmedi kimse kusura bakmasın bana inandırıcı gelmedi.
350 den 450 ye cıkarma gucune sahıpler ama 25 kişiden birine o sistemin gelmemesi ve içimizden 4 kişiye para ıade yapmaları kalan kişilerede herhangı bilgi gelmemesi cok garıp

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Enes
+1

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enes
Arkadaşlar itopya söz verdiği gibi tüm MD2 sistemleri bugün kargoladı. Storylerinin dışında bizzat yönetimden de bilgi aldım. Neden 450 adet? sistem hatasından ötürü sipariş sınırı aşıldı ve söz verilen 350 adedin üstünde sistem sipariş alınmış bu sipariş içinden de +100 adet daha sipariş kabul edildi (sabahtan beri bununla uğraşıyorum). Bu +100 kişi için kargolar 1-2 gün farklılık gösterebilir ona tam emin değilim ama ana siparişler kargolandı.

Sipariş ekranında hareket görmeyenler için sistem biraz geç güncellenebilir. Sipariş ekranınızın hareketini bu konunun yorumlarında tartışabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
adamsın abdulah abi gerçekten senin gibi korkusuzca sistem yapabilen yok işini hakkıyla yapan nadir insanalrdansın ve indirimide gösteriyorsun hiç korkmadna çünkü her şey gerçek

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom