Neler Yeni

İTOPYADAN KESİNLİKLE UZAK DURUN

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Bende 24 kasımda DA4 aldım 20 gün sonra gelen sistem birde arızalı olsun mu. Şuan tüm parçaları tedarikçi firmalara gönderdik 20 iş günü süreleri var deniliyor. Tüketici hakem heyetine şikayet ettim bakalım görelim sonucu

mcaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
METE CAN AKBAŞ
Aşırı uç noktalar olmadığı sürece kimse banlanmaz forumun bir kuralı var sıkıntı değil AMA şuanki gidişle "ITOPYA'DAN KESİNLİKLE UZAK DURUN"u ben haklı bulmuyorum. Unutmamak gerekir ki bu fiyat indirimi için evet ben zorluyorum uğraşıyorum ama bu fiyatı bana itopya çıkartıyor her e-ticaret sitesi bu fiyatı çıkartamıyor.

Kotamız 350 adet idi VE SİPARİŞİ ONAYLANAN tam 450 sipariş var. Kendi sözlerinin +100 üzerine çıktılar sırf bu sistem hatası yüzünden ama otomatik sistem iptali ile iptal olanlar oldu LAKİN bazılarınızın da siparişi onaylandı. Sistem hatasından ötürü herkesin iptal olmadığını biliyorum.
Abicim madem kotası bitti siparişin neden bizden para alınıp ümit veriliyor ya da neden erkenden sizin siparişiniz onaylanmadı denmiyor 3 gün süründülüyor yüzümüze telefon kapatılıyor ? kendi site alt yapılarının dandikliği neden bizim büyük bir hayal kırıklığı yaşamamıza neden oluyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ömer Faruk Özvardar
Aşırı uç noktalar olmadığı sürece kimse banlanmaz forumun bir kuralı var sıkıntı değil AMA şuanki gidişle "ITOPYA'DAN KESİNLİKLE UZAK DURUN"u ben haklı bulmuyorum. Unutmamak gerekir ki bu fiyat indirimi için evet ben zorluyorum uğraşıyorum ama bu fiyatı bana itopya çıkartıyor her e-ticaret sitesi bu fiyatı çıkartamıyor.

Kotamız 350 adet idi VE SİPARİŞİ ONAYLANAN tam 450 sipariş var. Kendi sözlerinin +100 üzerine çıktılar sırf bu sistem hatası yüzünden ama otomatik sistem iptali ile iptal olanlar oldu LAKİN bazılarınızın da siparişi onaylandı. Sistem hatasından ötürü herkesin iptal olmadığını biliyorum.
Bizi harcadılar abi bizden çok sonra yapılan siparişleri aldılar anca berbat ise yaramaz sunuculari yüzünden bizden para çekildi ancak 2. yi alamadik kotadan dolayi benden 30 dk sonra alan adamın pc ci şu an kargoda bu nasıl bir iştir Allah aşkına hem hayallerimizle oynadilar hemde zamanimizi çaldılar Cidden uzak durulmalı

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Ya abi biraz objetif ol lütfen ama lütfen. Tamam sponsorsunuz işbirliği yapıyorsunuz anlıyorum.
Müşteri hizmetlerine saatlerce tekrar tekrer deneyip bağlanmaya çalışıyor insanlar. Yüzümüze kapanıyor telefon diyor. Yalan söyleyecek halleri yok sanırım? Tamam ucuz. 3 Gün paraları kitlendi adamlarda sistem alma umudu ile. Sen olmasan Influncerlar olmasa alışveriş oranı diplere vurur Itopya' nın.
Bu adamlar 3. Mağaza açmayı planlıyor demiştin. Afedersin ama daha adamlara telefon ile ulaşılmıyor 3. mağazayı açmaları kimin umurunda??

Müşteri hizmetlerinin çok çok kötü olması herşeyi bitiren nokta. İade desen çok uğraşan 1 ay sonunda iade ettiren kişiler var.

'' Kotamız 350 adet idi VE SİPARİŞİ ONAYLANAN tam 450 sipariş var. Kendi sözlerinin +100 üzerine çıktılar sırf bu sistem hatası yüzünden ama otomatik sistem iptali ile iptal olanlar oldu LAKİN bazılarınızın da siparişi onaylandı. ''
Bunu söylüyorsun ama bu normal bir şey değil. :(

Itopya' dan kesinlikle uzak durmak için yeterli nedenler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan Yusuf Yalçınkaya
Instagram
kaanyusufy
Steam
kaanyusufy
Facebook
kaanyusufhimejima
Discord
nefer#7042

abi hani bi bilgilendirme yapabilirler. ne eposta var ne başka bir şey. ulaşacağız dediler ulaşmadılar eposta atacağız dediler hiç bir şey yok. yok onu atın bize bunu atın dediler.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Bende 24 kasımda DA4 aldım 20 gün sonra gelen sistem birde arızalı olsun mu. Şuan tüm parçaları tedarikçi firmalara gönderdik 20 iş günü süreleri var deniliyor. Tüketici hakem heyetine şikayet ettim bakalım görelim sonucu
hangi parçalar sorunluydu hocam sizde? Ne oldu hiç duymamıştım sizden en son kargonuz gelmişti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Enes

@Abdullah Hacıgül abi bizde diyoruz ki işte sonuç ne siparişi onaylananlar arasında mıyız yoksa iptal olup iade alanlar tarafında mıyız?
Şuan grupta 5-6 kişinin parası geri yattı lakin bizim ki yatmadı. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyoruz ki durum hakkında malumat alalım. Ya bu siparişi onaylananlar kimler bir excel dosyası hazırşayıp sunmak iletişime geçmek zor bir iş mi? İtopyanın müşteri ile ilişkilerini gözden geçirmesi lazım bugün yarattığı mağduriyet ile sınıfta kalmıştır.

mcaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
METE CAN AKBAŞ
Ya abi biraz objetif ol lütfen ama lütfen. Tamam sponsorsunuz işbirliği yapıyorsunuz anlıyorum.
Müşteri hizmetlerine saatlerce tekrar tekrer deneyip bağlanmaya çalışıyor insanlar. Yüzümüze kapanıyor telefon diyor. Yalan söyleyecek halleri yok sanırım? Tamam ucuz. 3 Gün paraları kitlendi adamlarda sistem alma umudu ile. Sen olmasan Influncerlar olmasa alışveriş oranı diplere vurur Itopya' nın.
Bu adamlar 3. Mağaza açmayı planlıyor demiştin. Afedersin ama daha adamlara telefon ile ulaşılmıyor 3. mağazayı açmaları kimin umurunda??

Müşteri hizmetlerinin çok çok kötü olması herşeyi bitiren nokta. İade desen çok uğraşan 1 ay sonunda iade ettiren kişiler var.

'' Kotamız 350 adet idi VE SİPARİŞİ ONAYLANAN tam 450 sipariş var. Kendi sözlerinin +100 üzerine çıktılar sırf bu sistem hatası yüzünden ama otomatik sistem iptali ile iptal olanlar oldu LAKİN bazılarınızın da siparişi onaylandı. ''
Bunu söylüyorsun ama bu normal bir şey değil. :(

Itopya' dan kesinlikle uzak durmak için yeterli nedenler.
yaşadığımız durumun kısa özeti çok teşekkür ediyorum gerçekten UZAK DURUN lafımın da arkasındayım olay gördüğünüz gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Selim YILDIZ
Mesele sistem de değil artık sadece bize hiçbir türlü geri dönüş yapılmıyor. Eğer sabah ulaştığımızda iade edilecek denilseydi bu kadar vaktimizde çalınmazdı. Sabah sistemler verilecek denilmesine rağmen ne bununla ilgili bir bilgilendirme var ne de iadeyle ilgili sadece mail attığımızla kaldık.

Lynkox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Furkan Ağkurt
Şu konu bir an önce netliğe kavuşursa herkes rahat bir nefes alacak. Kimse net bir cevap vermiyor. İki türlü senaryo var;
1) Mağdur olan kişilere sistem temin edilecek.(Düşük bir ihtimal ama Abdullah abi araya girerse muhtemel)
2) Mağdur kişilere en kısa süre içerisinde para iadesi yapılacak.
Ama hiçbir türlü dönüş yapılmıyor.

Top Bottom