Bende 24 kasımda DA4 aldım 20 gün sonra gelen sistem birde arızalı olsun mu. Şuan tüm parçaları tedarikçi firmalara gönderdik 20 iş günü süreleri var deniliyor. Tüketici hakem heyetine şikayet ettim bakalım görelim sonucu
Abicim madem kotası bitti siparişin neden bizden para alınıp ümit veriliyor ya da neden erkenden sizin siparişiniz onaylanmadı denmiyor 3 gün süründülüyor yüzümüze telefon kapatılıyor ? kendi site alt yapılarının dandikliği neden bizim büyük bir hayal kırıklığı yaşamamıza neden oluyor ?Aşırı uç noktalar olmadığı sürece kimse banlanmaz forumun bir kuralı var sıkıntı değil AMA şuanki gidişle "ITOPYA'DAN KESİNLİKLE UZAK DURUN"u ben haklı bulmuyorum. Unutmamak gerekir ki bu fiyat indirimi için evet ben zorluyorum uğraşıyorum ama bu fiyatı bana itopya çıkartıyor her e-ticaret sitesi bu fiyatı çıkartamıyor.
Kotamız 350 adet idi VE SİPARİŞİ ONAYLANAN tam 450 sipariş var. Kendi sözlerinin +100 üzerine çıktılar sırf bu sistem hatası yüzünden ama otomatik sistem iptali ile iptal olanlar oldu LAKİN bazılarınızın da siparişi onaylandı. Sistem hatasından ötürü herkesin iptal olmadığını biliyorum.
Bizi harcadılar abi bizden çok sonra yapılan siparişleri aldılar anca berbat ise yaramaz sunuculari yüzünden bizden para çekildi ancak 2. yi alamadik kotadan dolayi benden 30 dk sonra alan adamın pc ci şu an kargoda bu nasıl bir iştir Allah aşkına hem hayallerimizle oynadilar hemde zamanimizi çaldılar Cidden uzak durulmalıAşırı uç noktalar olmadığı sürece kimse banlanmaz forumun bir kuralı var sıkıntı değil AMA şuanki gidişle "ITOPYA'DAN KESİNLİKLE UZAK DURUN"u ben haklı bulmuyorum. Unutmamak gerekir ki bu fiyat indirimi için evet ben zorluyorum uğraşıyorum ama bu fiyatı bana itopya çıkartıyor her e-ticaret sitesi bu fiyatı çıkartamıyor.
Kotamız 350 adet idi VE SİPARİŞİ ONAYLANAN tam 450 sipariş var. Kendi sözlerinin +100 üzerine çıktılar sırf bu sistem hatası yüzünden ama otomatik sistem iptali ile iptal olanlar oldu LAKİN bazılarınızın da siparişi onaylandı. Sistem hatasından ötürü herkesin iptal olmadığını biliyorum.
Ya abi biraz objetif ol lütfen ama lütfen. Tamam sponsorsunuz işbirliği yapıyorsunuz anlıyorum.Aşırı uç noktalar olmadığı sürece kimse banlanmaz forumun bir kuralı var sıkıntı değil AMA şuanki gidişle "ITOPYA'DAN KESİNLİKLE UZAK DURUN"u ben haklı bulmuyorum. Unutmamak gerekir ki bu fiyat indirimi için evet ben zorluyorum uğraşıyorum ama bu fiyatı bana itopya çıkartıyor her e-ticaret sitesi bu fiyatı çıkartamıyor.
abi hani bi bilgilendirme yapabilirler. ne eposta var ne başka bir şey. ulaşacağız dediler ulaşmadılar eposta atacağız dediler hiç bir şey yok. yok onu atın bize bunu atın dediler.Aşırı uç noktalar olmadığı sürece kimse banlanmaz forumun bir kuralı var sıkıntı değil AMA şuanki gidişle "ITOPYA'DAN KESİNLİKLE UZAK DURUN"u ben haklı bulmuyorum. Unutmamak gerekir ki bu fiyat indirimi için evet ben zorluyorum uğraşıyorum ama bu fiyatı bana itopya çıkartıyor her e-ticaret sitesi bu fiyatı çıkartamıyor.
hangi parçalar sorunluydu hocam sizde? Ne oldu hiç duymamıştım sizden en son kargonuz gelmişti.Bende 24 kasımda DA4 aldım 20 gün sonra gelen sistem birde arızalı olsun mu. Şuan tüm parçaları tedarikçi firmalara gönderdik 20 iş günü süreleri var deniliyor. Tüketici hakem heyetine şikayet ettim bakalım görelim sonucu
@Abdullah Hacıgül abi bizde diyoruz ki işte sonuç ne siparişi onaylananlar arasında mıyız yoksa iptal olup iade alanlar tarafında mıyız?Aşırı uç noktalar olmadığı sürece kimse banlanmaz forumun bir kuralı var sıkıntı değil AMA şuanki gidişle "ITOPYA'DAN KESİNLİKLE UZAK DURUN"u ben haklı bulmuyorum. Unutmamak gerekir ki bu fiyat indirimi için evet ben zorluyorum uğraşıyorum ama bu fiyatı bana itopya çıkartıyor her e-ticaret sitesi bu fiyatı çıkartamıyor.
yaşadığımız durumun kısa özeti çok teşekkür ediyorum gerçekten UZAK DURUN lafımın da arkasındayım olay gördüğünüz gibi.Ya abi biraz objetif ol lütfen ama lütfen. Tamam sponsorsunuz işbirliği yapıyorsunuz anlıyorum.
Müşteri hizmetlerine saatlerce tekrar tekrer deneyip bağlanmaya çalışıyor insanlar. Yüzümüze kapanıyor telefon diyor. Yalan söyleyecek halleri yok sanırım? Tamam ucuz. 3 Gün paraları kitlendi adamlarda sistem alma umudu ile. Sen olmasan Influncerlar olmasa alışveriş oranı diplere vurur Itopya' nın.
Bu adamlar 3. Mağaza açmayı planlıyor demiştin. Afedersin ama daha adamlara telefon ile ulaşılmıyor 3. mağazayı açmaları kimin umurunda??
Müşteri hizmetlerinin çok çok kötü olması herşeyi bitiren nokta. İade desen çok uğraşan 1 ay sonunda iade ettiren kişiler var.
'' Kotamız 350 adet idi VE SİPARİŞİ ONAYLANAN tam 450 sipariş var. Kendi sözlerinin +100 üzerine çıktılar sırf bu sistem hatası yüzünden ama otomatik sistem iptali ile iptal olanlar oldu LAKİN bazılarınızın da siparişi onaylandı. ''
Bunu söylüyorsun ama bu normal bir şey değil.
Itopya' dan kesinlikle uzak durmak için yeterli nedenler.
Abartı bir örnek. 2 Tane mağazası var. Ama kötüler.abi desenize İtopya İstanbul bilişime dönüyor
mağaza açıcaklarına sunucularını daha iyi yapsınlarAbartı bir örnek. 2 Tane mağazası var. Ama kötüler.