İTOPYADAN KESİNLİKLE UZAK DURUN

Mağduriyet yaşayan arkadaşlar
Muhtemelen İade alacaksınız
Bu konuda sizi mağdur edeceklerini sanmıyorum
İtopya yavaş çalışan bir firma
sabırdan ziyade sizi bekletecek elden gelen bir şey yok
bir monitör için 15 gün beklediğimi biliyorum

Beklemekten başka bir şey gelmez elinizden
Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür

Sisteme bir anda o kadar insan yüklenince hata olması doğaldır. Araya hafta sonu girmiş, ilk iş günü olan pazartesi paran iade edilmiş. Neyin isyanı ki bu?
bak kardeşim anlamıyorsunuz galiba paramızı aldılar 3 gün rezil ettiler burayı arayın şuraya mesaj atın falan filan oyaladılar müşteri hizmetlerini arıyoruz açıyorlar yüzümüze kapatıyorlar postlarının altına yazıyoruz mesajlarımızı siliyorlar bizden geç alan arkadaşların sistemleri kargoda biz onlardan önce aldık ama bizim sistemler iptal itopya rezil bir yer bizim yaşadığımızı sizde yaşasanız bizim verdiğimiz tepkiyi vereceğinize adım gibi eminim

Biz kesinlikle firma paranın üstüne yattı geri vermiyorlar gibi bir şey savunmuyoruz. Gerçekten sadece biraz empati, hayalinizin sistemini alıyorsunuz 3 gün uzun uğraşlar sonunda size nokta açıklama yapılmadan paranız geri gönderiliyor.

Banlanmazsın merak etme. Abdullah abi öyle birisi değil.
Cümleyi tam olarak hatırlamıyorum yanlışım olabilir kendisi benim sistemimi alırken rahat olurum gibi bir şey demişti. Konuyu görünce yardımcı olacaktır. Elinden bir şey gelirse

Neyse usta, eninde sonunda o sistem nasıl olsa gelecek. Bedavaya gelecek olan monitörü hatırla moralin düzelir. :)
Yok parami iade ediyorlar şu an para Tam olarak provizyona geçti hesabima Dmden bana dedi ki itopya kampanyadan zamaninda faydalanamamişsiniz dedi ben aldiktan 30 dk sonra bitti zaten stoklar benden sonra alan arkadaşlar var onlarin kargolanmiş bile şaka gibi cidden 3gündür telefon başinda 25 kişi mesajlaşiyoruz toplam 3 saat bugun müsteri hizmetleri müziği dinledim Allah nasil biliyorsa öyle yapsin onlari o para ve emek onlardan çiksin inşallah...

Ne diyeceğimizi ne yapacağımızı bilmeden sadece bekliyoruz, yapılacak herşeyi yaptık. Telefonlara bakılmıyor, instagramdan, telefondan, mailden dönüş yapılmıyor. Umarım bu iş yarına kadar çözülür.

Banlanmazsın merak etme. Abdullah abi öyle birisi değil.
Cümleyi tam olarak hatırlamıyorum yanlışım olabilir kendisi benim sistemimi alırken rahat olurum gibi bir şey demişti. Konuyu görünce yardımcı olacaktır. Elinden bir şey gelirse
Abdullah abim sağ olsun elinden geleni yaptı, bu yazıdan onu ayrı tutuyorum zaten bu yazı tamamen itopyanın rezilliğine yazılmıştır.

Mağduriyet yaşayan arkadaşlar
Muhtemelen İade alacaksınız
Bu konuda sizi mağdur edeceklerini sanmıyorum
İtopya yavaş çalışan bir firma
sabırdan ziyade sizi bekletecek elden gelen bir şey yok
bir monitör için 15 gün beklediğimi biliyorum

Beklemekten başka bir şey gelmez elinizden
Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür
sence ben iade mi bekliyorum?

Aşırı uç noktalar olmadığı sürece kimse banlanmaz forumun bir kuralı var sıkıntı değil AMA şuanki gidişle "ITOPYA'DAN KESİNLİKLE UZAK DURUN"u ben haklı bulmuyorum. Unutmamak gerekir ki bu fiyat indirimi için evet ben zorluyorum uğraşıyorum ama bu fiyatı bana itopya çıkartıyor her e-ticaret sitesi bu fiyatı çıkartamıyor.

Kotamız 350 adet idi VE SİPARİŞİ ONAYLANAN tam 450 sipariş var. Kendi sözlerinin +100 üzerine çıktılar sırf bu sistem hatası yüzünden ama otomatik sistem iptali ile iptal olanlar oldu LAKİN bazılarınızın da siparişi onaylandı. Sistem hatasından ötürü herkesin iptal olmadığını biliyorum.

Aşırı uç noktalar olmadığı sürece kimse banlanmaz forumun bir kuralı var sıkıntı değil AMA şuanki gidişle "ITOPYA'DAN KESİNLİKLE UZAK DURUN"u ben haklı bulmuyorum. Unutmamak gerekir ki bu fiyat indirimi için evet ben zorluyorum uğraşıyorum ama bu fiyatı bana itopya çıkartıyor her e-ticaret sitesi bu fiyatı çıkartamıyor.

Kotamız 350 adet idi VE SİPARİŞİ ONAYLANAN tam 450 sipariş var. Kendi sözlerinin +100 üzerine çıktılar sırf bu sistem hatası yüzünden ama otomatik sistem iptali ile iptal olanlar oldu LAKİN bazılarınızın da siparişi onaylandı. Sistem hatasından ötürü herkesin iptal olmadığını biliyorum.
abı bana sabah aradıgımda onaylanmış sistem göderilcek dendi fakat suana kadar maıl telefon hıçbir bilgim yok kusurra

Geri