Neler Yeni

İTOPYADAN KESİNLİKLE UZAK DURUN

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Abartı bir örnek. 2 Tane mağazası var. Ama kötüler.
dalga geçiyoz kardeş :D onların geç gelme sebebi stok yeri çok olmadığından çok işleri oluyormuş sıkışıyorlarmış abdullah abi video attıya ordan bakarsınız 4900tl kasa diye videosu var şimdi 2.stok depolama yeri açacaklarmış

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
hangi parçalar sorunluydu hocam sizde? Ne oldu hiç duymamıştım sizden en son kargonuz gelmişti.
Başlık açmıştım ama siz görmemişsiniz galiba. Hocam ekran kartı ve kutular 4 gün sonra gelmişti ve sistemi açtığımda ekrana görüntü gelmiyordu. Burdan yardımcı olanlar vasıtasıyla tek ram le denedik oldu. Ram slotunun birinde her iki ram çalışmıyordu diğer ram slotunda her iki ram çalışıyordu. Büyük ihtimalle ana kartla alakalıydı ama bütün sistemi yollayın dediler 18 aralıkta kendilerine ulaştı bir hafta orda boş boş beklettiler ve tedarikçi firmalara tüm parçaları yollamışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi parçalar sorunluydu hocam sizde? Ne oldu hiç duymamıştım sizden en son kargonuz gelmişti.
Sizin sistemde sıkıntı olmadı inşallah?

Son düzenleme:

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Başlık açmıştım ama siz görmemişsiniz galiba. Hocam ekran kartı ve kutular 4 gün sonra gelmişti ve sistemi açtığımda ekrana görüntü gelmiyordu. Burdan yardımcı olanlar vasıtasıyla tek ram le denedik oldu. Ram slotunun birinde her iki ram çalışmıyordu diğer ram slotunda her iki ram çalışıyordu. Büyük ihtimalle ana kartla alakalıydı ama bütün sistemi yollayın dediler 18 aralıkta kendilerine ulaştı bir hafta orda boş boş beklettiler ve tedarikçi firmalara tüm parçaları yollamışlar

Sizin sistemde sıkıntı olmadı inşallah?
Şükür hocam kasa 0 sıkıntı ama monitör ölü pikselli, dersler proje ödevleri v.b. şeyler vardı iade günü de geçti gönderemedim bari çoğalsa da msi'a direk değişime göndersem diyorum tek bu sıkıntım var. Ve bu arada çok geçmiş olsun bi 2'miz de sıkıntı çıkarttı bu ya :(

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet

evet bizim paralarımız yatmadı. Soruyorum buradan @Abdullah Hacıgül bizim paralarımız ne zaman yatacak iade işlemi yapılmış mı bizlere. Sadece bu sorunun cevabını istiyoruz senden lütfen bize bunun cevabını öğren söyle.
üslup yanlış.

Konuyu açan ve cevap veren arkadaşlar için nacizane fikrimi iletiyorum.

Keşke bugün cevap beklemeseydiniz. Neden; Arkadaşlar şimdi bu adamlar, bir günde kargo diye bi söz verdiler ve büyük ihtimalle bugün sırf o işle uğraştılar. Cevap dönülmemesi bence normal. (daha durun bence çok hatalı ürün geldi yada farklı kutu geldi konusuda okuyacağız. )

Ben sizin yerinizde olsam yarın arardım. Ve çözüm isterdim. Sistem karttan parayı bloke etmiş olabilir tabii ki. Ama buna müdahale etmek basit değil. Yani bankaya talep gidecek banka iade edecek vs. zaman alır. iadede bile 3 iş günü o para bankada durur.

Kimse itopya bizim paramızı bekletti kullandı düşüncesine girmesin. 35*5000 : 175000 tl kullanmakla itopya ihya olmaz.

Sakince @Abdullah Hacıgül den cevap bekleyin güzel bi çözüm bulacaktır.

Son düzenleme:

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Şükür hocam kasa 0 sıkıntı ama monitör ölü pikselli, dersler proje ödevleri v.b. şeyler vardı iade günü de geçti gönderemedim bari çoğalsa da msi'a direk değişime göndersem diyorum tek bu sıkıntım var. Ve bu arada çok geçmiş olsun bi 2'miz de sıkıntı çıkarttı bu ya :(
Valla ben monitöre test bile yapamadim ölü piksel varsa bile haberim yok :(

• Üzgün
Reaksiyonlar: ugo.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,303
Üyeler
164,470
Son üye
bykingyoutube