58_BaBaKoK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,572
dalga geçiyoz kardeşAbartı bir örnek. 2 Tane mağazası var. Ama kötüler.

dalga geçiyoz kardeşAbartı bir örnek. 2 Tane mağazası var. Ama kötüler.
Başlık açmıştım ama siz görmemişsiniz galiba. Hocam ekran kartı ve kutular 4 gün sonra gelmişti ve sistemi açtığımda ekrana görüntü gelmiyordu. Burdan yardımcı olanlar vasıtasıyla tek ram le denedik oldu. Ram slotunun birinde her iki ram çalışmıyordu diğer ram slotunda her iki ram çalışıyordu. Büyük ihtimalle ana kartla alakalıydı ama bütün sistemi yollayın dediler 18 aralıkta kendilerine ulaştı bir hafta orda boş boş beklettiler ve tedarikçi firmalara tüm parçaları yollamışlarhangi parçalar sorunluydu hocam sizde? Ne oldu hiç duymamıştım sizden en son kargonuz gelmişti.
Sizin sistemde sıkıntı olmadı inşallah?hangi parçalar sorunluydu hocam sizde? Ne oldu hiç duymamıştım sizden en son kargonuz gelmişti.
Şükür hocam kasa 0 sıkıntı ama monitör ölü pikselli, dersler proje ödevleri v.b. şeyler vardı iade günü de geçti gönderemedim bari çoğalsa da msi'a direk değişime göndersem diyorum tek bu sıkıntım var. Ve bu arada çok geçmiş olsun bi 2'miz de sıkıntı çıkarttı bu yaBaşlık açmıştım ama siz görmemişsiniz galiba. Hocam ekran kartı ve kutular 4 gün sonra gelmişti ve sistemi açtığımda ekrana görüntü gelmiyordu. Burdan yardımcı olanlar vasıtasıyla tek ram le denedik oldu. Ram slotunun birinde her iki ram çalışmıyordu diğer ram slotunda her iki ram çalışıyordu. Büyük ihtimalle ana kartla alakalıydı ama bütün sistemi yollayın dediler 18 aralıkta kendilerine ulaştı bir hafta orda boş boş beklettiler ve tedarikçi firmalara tüm parçaları yollamışlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizin sistemde sıkıntı olmadı inşallah?
üslup yanlış.Evet
evet bizim paralarımız yatmadı. Soruyorum buradan @Abdullah Hacıgül bizim paralarımız ne zaman yatacak iade işlemi yapılmış mı bizlere. Sadece bu sorunun cevabını istiyoruz senden lütfen bize bunun cevabını öğren söyle.
Valla ben monitöre test bile yapamadim ölü piksel varsa bile haberim yokŞükür hocam kasa 0 sıkıntı ama monitör ölü pikselli, dersler proje ödevleri v.b. şeyler vardı iade günü de geçti gönderemedim bari çoğalsa da msi'a direk değişime göndersem diyorum tek bu sıkıntım var. Ve bu arada çok geçmiş olsun bi 2'miz de sıkıntı çıkarttı bu ya![]()