Arama sonuçları: *

1. Tanzanyalı Ökkeş

Fobin nedir

yüzmeyi çok severim ama, boğulmak
  2. Tanzanyalı Ökkeş

Ecrin Su Çoban Olayı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

Bazı şeyler 8 yaşında O Ses'te şarkı söylemeye benzemiyor tabii, son zamanlarda çıkan olayların en ağır sorumlularından biri Deha da Ecrin de bu panel ve şantaj olaylarının başındaki kişiler, ne diye hala yakalanmış değil bilmiyorum ama sorumlu oldukları kesin.
  3. Tanzanyalı Ökkeş

Yakın Zamanda Göz Çizdiren varmı?

Dostlar selam miyop ve astigmatım var göz numaram 4 e 4 gözümü çizdirmek istiyorum dünyagöz, düzeygöz gibi yerleri biliyorum ama fiyatlarını bulamıyorum yakın zamanda çizdiren varmı yada fiyatı aramadan bulma şansım varmı
  4. Tanzanyalı Ökkeş

Airsofta Başlamak İçin ne kadar bütçe gerekli?

Selam dostlar Airsofta Başlamak istiyorum, silahlarla beraber gerekli olan tüm malzemeleri edinmek istesem, yelek, malzeme, aksesuar, kamuflaj vs. Ne kadar paraya ihtiyacım var bilmiyorum bilen ya da video, site önerebilecek biri varmıdır?
  5. Tanzanyalı Ökkeş

Şarkılar neden böyle?

hocam algoritma sık dinlenenleri gösteriyor genelde, ülkede şu sıra efkar hakim :D
  6. Tanzanyalı Ökkeş

Oyunlar günah mıdır?

O bazı hocalar genelde kızlarını küçük yaşta evlendirmeyi sevap görüp oyunları mı günah görüyorlar? :D
  7. Tanzanyalı Ökkeş

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır ?

hırsızlıksa hırsızlık, kabul de ediyorum :D ortalama 1 hafta oynayıp sileceğim bir oyun için o kadar para veremem.
  8. Tanzanyalı Ökkeş

Çok düşünüyorum ne yapmam lazım

yapabileceğin teş şey kafanı cidden dağıtmaya çalışmak hocam onun dışında psikiyatriste başvurursan ilaç alırsın muhtemelen, tavsiye etmem ama psikolog ile görüşmeyi deneyebilirsin.
  9. Tanzanyalı Ökkeş

18 YAŞ ALTI STAJ İÇİM MAAŞ HESABI HANGİSİ

staj yapacağın yerin sana bir banka söylemesi gerekiyor, staj evraklarını teslim ederken sende birde banka hesabı açtırıp hesap cüzdanı isteyecekler, bankayı staj yaptığın yere sorman gerek, ayrıca 11. sınıfın sonuna kadar hallettirmeni öneririm, ben öyle yaptım, sonra çok başın ağrır.
  10. Tanzanyalı Ökkeş

Oy kullanmak için bu kadar masrafa deger mi

500 TL masraf yapmak yerine kalıp 300 TL cezasını ödemek daha mantıklı geliyor hocam.
  11. Tanzanyalı Ökkeş

Kardeşle baş etmek için yardım

hocam bir göz atın
  12. Tanzanyalı Ökkeş

telefon marka model nedir hocam
  13. Tanzanyalı Ökkeş

Nelere Karşı Bağımlılığınız Var

Sevgilime.
  14. Tanzanyalı Ökkeş

telefona ebeveyn kilidi ekleyebilirsiniz hocam, ayrıca dövmekte bir çözüm olabilir, belki en son ama bir çözüm bence bu kadar arsızlık fazla.
  15. Tanzanyalı Ökkeş

Sevdigim kız isteğimi kabul etmiyor

saçma ağırdan alma taktiği gibi bişey muhtemelen zorlama
  16. Tanzanyalı Ökkeş

Sevdiğim kıza nasıl açılabilirim

Daha yeni gibi duruyor, beklemeni öneririm.
  17. Tanzanyalı Ökkeş

Elinizdeki en ikonik fotoğraf

konuya bak, bedava shitpost içerik paketi gibi eyvallah beylerrr
  18. Tanzanyalı Ökkeş

Kaç Güne Bir Duş/Banyo Yapıyorsunuz?

saçım çabuk yağlanıyor hocam her sabah yapıyorum, yapamazsam bile en azından saçımı yıkıyorum
  19. Tanzanyalı Ökkeş

alakan olmayan birinin aklından çıkmaması?

hocam kendi yorumumu belirteceğim, bir ihtimal sen kendi kafanda tamamen bitirmiş olsan da kalbinde bir yerde ona karşı demek istediğin, anlatmak ya da konuşmak istediğin bir şeyler olabilir mi? yoldaki denk gelişini değerlendir derim ben eğer ona karşı hala demek istediğin bir şeyler var ise...
  20. Tanzanyalı Ökkeş

Adobe Creative Cloud dalga geçer gibi zam yapıyor

grafik tasarım öğrencisiyim hocam bende, mail yoluyla ekstraları birer birer talep ediyorlar şaka gibi yıllık 3 k peşin verdim kalan 7.5k yı da istiyorlar şuan
Top Bottom