Bilmiyorum , ben aşk temalı şarkılar dinlemiyorum . Dinlediğim zamanda tribe giriyorum . O yüzden aşk temalı şarkılar dinlemek istemiyorum .İki şarkı dinliyip diyorum hepsi aşk temalı, olmuyan tribe sokuyor insanı :d neden böyle?
hocam algoritma sık dinlenenleri gösteriyor genelde, ülkede şu sıra efkar hakimİki şarkı dinliyip diyorum hepsi aşk temalı, olmuyan tribe sokuyor insanı :d neden böyle?
Bende şikayetçiyim aynı nedendenİki şarkı dinliyip diyorum hepsi aşk temalı, olmuyan tribe sokuyor insanı :d neden böyle?
İşin komik tarafı aşık olduğumuz veya aşk içeren bişeyimizde yokYetmezmiş gibi bir tane aşk temasız oynatma listeside yok
Ceg dinle dostumİki şarkı dinliyip diyorum hepsi aşk temalı, olmuyan tribe sokuyor insanı :d neden böyle?
bu ülkenin genelinde olan bir sorun yaşamamış olan vurduruyordur NET.İşin komik tarafı aşık olduğumuz veya aşk içeren bişeyimizde yok
yapacagın yoruma edeyim hacıbu ülkenin genelinde olan bir sorun yaşamamış olan vurduruyordur NET.
niye? yaşamadın mı? yaşamayanlar için kurduğum cümle ironik bir cümleydi yaşamadıysan helal olsun vallahiyapacagın yoruma edeyim hacı