Arama sonuçları: *

1. I

Chorme Tarayıcı üzerinde oynatılan bir Medya'nın oynatma hızını...

Chorme Tarayıcı üzerinde oynatılan bir Medya'nın oynatma hızını F12 Menüsünden (öğeyi denetle) Arttırmayı ya da Medyanın zaman çizelgesinde değişim yapmayı bilen birileri var mı ?
  2. I

Scorll tuşum bozuldu, silmek kapatmak istiyorum

corsair katar pro 1694954323 kardeşim benim benim aradağım şey tamir fix değil bana windowsun içinde bu klayve mouse tuşlarının değiştirildiği silindi bir yer var orayı arıyorum
  3. I

Scorll tuşum bozuldu, silmek kapatmak istiyorum

Mouseumun scroll kısımı bozuldu dokunsam bile kafasına göre yukarı aşşağı yapıyor döndürünce falan hiç oynamıyor ekran neyse tamir etmek istemiyorum scroll tuşunu silmek istriyorum yani yazılımsal olarak scrollup ve scrolldown komutlarını silmek istiyorum çünkü süreki dokununca mouse'u...
  4. I

Dualshock4'üm bozuldu yardım eder misin?

Dualshock4'ü ds4 olarak kısaltarak anlatacağım genelde ds4'ü bilgisayarıma bluetooth ile bağlayıp oynarım ama geçen gün FIFA'da bi arkadaş ile ciddi bir maç yapacaktık bende ımputlag olmasın diye kablo ile bağlayayım dedim, bilgsayara kablo ile bağladım sonra yanlışlıkla home tuşuna bastım ve...
  5. I

xbox gamepass 0x8024001e hatası ?

1686765739 sürekli duruyor yeniden başlatma tusuna basınca 1 2 dakka indiriyor sonra tekrar duruyor yokmu çözümü yeter ya
  6. I

12 senelik okul hayatım bitti

senin adına üzüldüm dostum.
  7. I

YKS 2023 Sorularının Çalınma Haberi doğru mu?

ilk defa senden duydum ama darkweble araştırıp bulamazsın kanka bunları, eğer gerçen çalındıysa devlet içindeki bir örgüt çalıp kendi örgütündeki gençlere vermişttir. fetö gibi, satmazlar yani
  8. I

YKS 2023 Sorularının Çalınma Haberi doğru mu?

parası neyse veririz banada versinler soruları nolur xD
  9. I

12 senelik okul hayatım bitti

2019 senesinde liseye ilk başladığım günü hatırladım bugün. yeni bir okulda yeni öğretmenler ve öğrenciler vardı. ortaokulda okulun tanınan popüler kişilerinden sayılırdım ve mutluydum, hem arkadaşlarımdan hem öğretmenlerimden hem okulumdan mutluyum. lisenin ilk gününü unutmuyorum, etrafta...
  10. I

Xbox goruntu vermiyor

Hdmı seçmeyi unutmadın değil mi ?
  11. I

MONİTÖR - TV ÖNERİSİ

değerli yorumun için teşekkürler kardeş çok yardımcı oldun, aydınlattın.
  12. I

MONİTÖR - TV ÖNERİSİ

Merhabalar, Şu an aktif olarak 144Hz Philips bir monitörüm var, oldukça memnunum ama yakın zamanda bir XBOX Series S satın alacağım. konsolun bilgisayarımdan bağımsız olmasını istediğim için bir ekrana daha ihtiyacım var. alacağım ekranı sadece XBOX oynarken kullanacağımdan çok iyi bir şey...
  13. I

Mouse'u Kamerayı hareket ettirince anlık FPS drop yiyorum

evet aynen böyle etrafa hızlı bakınca drop giriyo hemen, kasamın 3 fanından 2 tanesi bozuldu işlemciye faka yük ve ısı biniyor demekki sağol kardeş
  14. I

Sistemim Fifa 23 kaldırır mı ?

görev yöneticisinde 8GB gözüküyorsa onları bi sök tak yap, belkide senelerdir bir ramin bozuk yada takılı değil :)
  15. I

Mouse'u Kamerayı hareket ettirince anlık FPS drop yiyorum

merhaba 2020 senesinde RTX 2060 li bir kasa aldım, bilgisayarımdan gayet memnununum her oyunu iyi FPS'de oynuyum ama 3 senedir hatta 3.5 senedir, bilgisyarı ilk aldıgım dünde beri fortnite'da sürekli FPS drop yiyorum, normal bir tarafa bakarken FPS'im sabit 240, ama mouse'u hızlıca oynattıgımda...
  16. I

Papara ile bitcoin nasıl alınır ?

arkadaşlar merhaba; Papara kullanarak bitcoin satın almak istiyorum ama papara ile her türlü kripto yatırımı yasaklanmış galiba, bunun herhangi bir yolu var mıdır ? bilen varsa bilgilendirsin. iyi forumlar
  17. I

BIOS SECURE BOOT NASIL KAPATILIR

arkadaşlar bir program kullanmam gerek BIOS Secure Boot kapatın diyor, bios'dan bakıyorum secure boot On/Off değil bende Windows UEFI / Other OS şeklinde nasıl kapatabilirim başka seçenek yok
  18. I

WİNDOWS 11 TÜRKÇE YAPAMIYORUM

arkadaşlar iyi forumlar, bugun vatan computerden iki adet laptop satın aldım birinde türkçe diğerinde ingilizce dil mevcut, aldıgımızda personel bize dil paketi kurarsınız dedi bende ayarlardan yapılıyor diye tamam hallederiz dedim ama araştırmalarıma göre windows 11 home single language sürümü...
  19. I

BABAM İÇİN İŞ BİLGİSAYARI PROBLEMİ ?

kanka bütçe 20-25k arası 1670704168 kanka bilgisayarda oyun yada grafik kullanılmayacak ama oyunbilgisayarlarının işlemcileri daha iyi oluyor hep 1670704209 iyi bi işlemci, iyi bir ssd, 16gb ram falan olsun istiyoruz, i7-12. nesil
  20. I

BABAM İÇİN İŞ BİLGİSAYARI PROBLEMİ ?

arkdaşlar iyi forumlar. babam bir iş adamı diyebilirim. şirket için 2 tane laptop almamız gerek. bir iş laptopu istiyoruz. birkaç gündür araştırıyorum ama hala bazı şeyleri anlayamıyorum 1-) iş için kullanılacak bir bilgisayarda önemli olan işlemci ram ve ssd olur diye düşünüp ekran kartı...
Top Bottom