Arama sonuçları: *

• Users: Leng
  • Order by date
  1. L

Corsair H100 sıvı soğutma

Bunu izleyerek yaptım zaten ama kabloları napıcağımı tam göstermiyor
  2. L

Hiçbir şey değişmedi
  3. L

Onu nasıl yapıcam
  4. L

Şuan zaten full 3k rpm de çalışıyor o yüzden açmıştım konuyu şimdi değiştiriyorum 1722361700 Dediğin gibi bağladım fanlar hiç dönmedi 1722361772 Ayrıca cpu fan hatası veriyor
  5. L

Şuan çalışıyo gibi ama smflgphğ değiştiriyim bari bakalım nolcak
  6. L

Şuan cha fana radyatördeki fanlar bağlı cpu fana pompa beynim yandı 😂
  7. L

Pompayı cha fana radyatördeki fanları da cpu fana mı takmalıyım
  8. L

tam olarak nerede bende yok pin sanırım 1722359883 Nerede acaba ters mi bağladım kabloları
  9. L

O sorun değil rgb olmasa da olur ama cha fan bağlantısındopru mu pompadan çıkan diğer kabloyu da cpu fana bağladım
  10. L

Yeni sıvı soğutma aldım (corsair h100) ve anakartım asus prime b550m-k fan bağlantılarını cha fan girişine yaptım. Rgbyi ise bağlayacak bir yer bulamadığım için bağlamadım şimdilik rgb hariç çalışıyor gibi gözüküyor ama ne yapmam lazım tam bilmiyorum. Yardımcı olur musunuzn
  11. L

HDD aldım ayrılmamış görülüyor

teşekkür ederim microsofttan bakıp yaptım keşke konu açmadan önce baksaymışım.
  12. L

HDD aldım ayrılmamış görülüyor

yeni hdd aldım ve bağlantılarını yaptım ancak bilgisayarıma tıkladığımda diski göremiyorum aygıt yöneticisinde ve bilgisayarımı yönette gözüküyor ama ayrılmamış diyor yardım eder misiniz?
  13. L

Ekran bir anda gitti

Oyun oynuyordum ve bir anda görüntü gitti. Sesleri duyabiliyordum sesim gidiyodu. Bilgisayarı kapattım açtım. Hala aynı şekilde sesleri (dc) duyabiliyordum ve sesim gidiyodu ama görüntü gelmiyodu. Yardım eder misiniz?
  14. L

Makro Mouse tavsiyesi

Arkadaşlar 200₺ ye kadar makrolu bir mouse önerir misiniz?
  15. L

Windows Tuşu çalışmıyor.

Arkadaşlar bazen monitörde sol altta olan windows başlat menü ye tıklayınca hiç bir şey açılmıyor. Hemen sağındaki ara ya tıklayınca da çalışmıyor. Ama klavyeden windows tuşuna basınca açılıyor. Nedeni nedir bunun?
  16. L

HDD boşaltma işlemi yardım

İçinde win7 olan hdd’yi tamamen boşaltmak istiyorum ama bilgisayara takıp çalıştırınca 2 windows olduğu için hata veriyor. Hdd’yi nasıl boşaltabilirim ?
  17. L

Amazon prime avantajları?

Amazon primenin avantajları nelerdir?
  18. L

Paladins Champion Pack

Bana da olmuştu steamdan kullanıyorum şuan sıkıntı yok bana olduğunda googleye yazıp sorunu çözmüştüm ama hatırlamıyorum
  19. L

Sıcaklık değerleri kaç olmalı?

Arkadaşlar yüksek işlemci ve ekran kartı değerleri kaç dereceler oluyor? Ryzen 3 3100 73 derece Asus tuf Gtx 1650 67 derece gördüm max
  20. L

Paladins Champion Pack

Ticket atıcaktım ama her seçenekte oyunun firmasına yönlendirmeye çalıştı yönetici denerim yine olmazsa atarım
Geri