Ekran bir anda gitti

Leng

80+
Reaksiyon skoru
4
Oyun oynuyordum ve bir anda görüntü gitti. Sesleri duyabiliyordum sesim gidiyodu. Bilgisayarı kapattım açtım. Hala aynı şekilde sesleri (dc) duyabiliyordum ve sesim gidiyodu ama görüntü gelmiyodu. Yardım eder misiniz?
image.jpg

Oyun oynuyordum ve bir anda görüntü gitti. Sesleri duyabiliyordum sesim gidiyodu. Bilgisayarı kapattım açtım. Hala aynı şekilde sesleri (dc) duyabiliyordum ve sesim gidiyodu ama görüntü gelmiyodu. Yardım eder misiniz?Alıntıyı görüntüle
psunuz nedir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psudan kaynaklı olabilir hocam daha geçen hafta başıma geldi yoksa bana biri bu sorunda psu sorsa ne alaka der saatlerce dalga geçerdim ama aynı sorun vardı sadece görüntü gelmiyordu görüntü almak için kablolarla saatlerce uğraşıyordum psu değiştim sorun düzeldi

Oyun oynuyordum ve bir anda görüntü gitti. Sesleri duyabiliyordum sesim gidiyodu. Bilgisayarı kapattım açtım. Hala aynı şekilde sesleri (dc) duyabiliyordum ve sesim gidiyodu ama görüntü gelmiyodu. Yardım eder misiniz?Alıntıyı görüntüle
Monitör ve kablolarını kontrol et tv ye bağla bilgisayarını

ekran kartını ve ramleri çıkar tak düzelir benim işlemci pini kırılmıştı tamire vermiştim geri getirdiğimde aynı sorun oldu ekran yoktu herşeyi söküp taktığımda ekran geldi

Geri