Arama sonuçları: *

• Users: Mano
  • Order by date
  1. Mano

Ekranın belli bir kısmı donuyor ve ekranda kalıyor

Bilgisayarımda neden oldugunu anlamadığım bir sorun var ekranın belli bir yeri donuyor ve bazen mouse'u götürüp silebiliyorum sadece masaüstündeyken oluyor bu sorun oyun oynarken olmuyor mesela chromeda sekmeler arası geçiş yaparken bazen sekmenin belli kısmı donuyor ve diğer seçmeye geçtiğimde...
  2. Mano

PSU'nun 80+ Bronze, Silver, Gold olmasi cok fark yaratiyor mu?

Sertifkalar verimlilikleri ile alakalı 80+ bronze silver gold diye gidiyor daha iyi sertifikaya sahip psu daha az enerji tüketip daha iyi verim sağlar gamepower frisby gibi markaların önerilmeme sebebi sistem güç istediğinde elektirik gittiğinde veya başka bir şey oldugunda patlamaları ve...
  3. Mano

Amd 5700x3d işlemci 8k hz mouse destekler mi?

evet kullanırsın 5600 işlemci ile hiçbir sorun yaşamıyorum 8kda
  4. Mano

Valorant darboğaz sorunu

onuda denemiştim tekrar denerim yinede
  5. Mano

Valorant darboğaz sorunu

24.4.1 suan 24.10.1 di sorun yaşayınca sürüm düştüm ama pek düzelmedi bende
  6. Mano

Valorant darboğaz sorunu

Bende de 5600 + RX 6600 var 300-400 fps civarı alıyorum son günlerde anlamsız bir şekilde drop yiyorum oyunu ilk açtığım da aşırı şekilde olurken sonrasında azalıyor dmde bu durumu yaşamıyorum çok çok nadir oluyor sebebini çok merak ediyorum
  7. Mano

Valorant darboğaz sorunu

yeni teknoloji knk güncelliyoruz hiçbir yenilik eklemedik ama yeni sistem almanız lazım ahahaha
  8. Mano

Valorant darboğaz sorunu

Aslında darboğaz oranı düşük ama bu şekilde bile işlemci performansı yetersiz kaldıgından fps düşüşü oluyor olabilir istiyorsan ekran kartına daha çok yük binmesi için grafikleri yükseğe alıp deneyebilirsin yada eski ekran kartına geri dönebilirsin sabit bir fps için sorunu cs gibi işlemci...
  9. Mano

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Aliexpress Kablosuz Gamepad Vergi Dahil 125TL 🔥🔥

https://photos.app.goo.gl/KnWt9hTUQNoEbScx9 buyrun videoda anlattım tek bir kere mod değiştirmek yeterli oluyor daha sonrasında kolu açmak için sadece home tuşuna basın sürekli bu modda kullanabilirsiniz
  10. Mano

Evet bluetooth modda olmasına rağmen donglea bağlanıyor ve gazda çalışıyor default mod ile donglela bağlamak mantıksız yani çok saçma
  11. Mano

bluetooth ile oluyor isterseniz RB+HOME (Android mode) isterseniz LB+HOME (IOS mode) şeklinde bluetooth moda alın bluetoothta oyun sırasında geçikme sorunu yaşadım 1 oyunda test ettim kolun kablosuz açıdan sorunları var açıkcası çok önemli değil ama kolun dongle'ı dandik keşke dongle yerine...
  12. Mano

evet 220tl oluyor ilk indirime özel vergiyle 350tl civarı alırsın ama değer mi bilmem dongle'ı kötü kablosuz olarak eğer biraz uzaktaysan tuş basmamazlık yapabiliyor oyun sırasında ama aliexpresste daha iyileri vardır heralde 1714510136 ilk lb sonra home kullanım kılavuzunu paylaştık önceki...
  13. Mano

o şekilde yapınca IOS moduna alıyor kullanım klavuzuna göre SONY Dualshock 4 olarak gözüküyor kol
  14. Mano

Dongleın arkasındaki tuşa basılı tutuyorsun hızlı hızlı yanıp södükten sonra koldan home tusuna basılı tutuyorsun kapalıyken arama moduna geçtikten sonra basmayı bırakıp arama modunda bekliyorsun bağlanıyor videosuda var forumda
  15. Mano

https://photos.app.goo.gl/VcD43dg7CmwF2fr78 buyrun tüm sayfaları çektim yazılar biraz bulanık ama okunuyor idare edin
  16. Mano

Çoğu kişide kullanım kılavuzu cıkmamıs sanırım bendede 1 tanesinde cıkmadı
  17. Mano

10 gün sorunsuz kullanabiliyorum
  18. Mano

bu bölgelerde sonuna kadar gitmiyor analog
  19. Mano

Yaptım burayada yazdımda görsel olarakta atayım