Arama sonuçları: *

1. H

üni yatay geçiş nasıl yapılır

eğer girdiğin yıldaki yks puanın geçmek istediğin bölümün o yılki yks puanından daha düşükse bu yatay geçiş oluyor. yüksek veya eşitse merkezi yerleştirme oluyor diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim. ikiside yatay geçiş olup birincisi merkezi yerleştirme diye adlandırılıyor da olabilir
  2. H

üni yatay geçiş nasıl yapılır

cümle
  3. H

bana sessiz 120mmX120mm kasa fanı önerebilir misiniz?

arkadaşlar çok kaliteli olması gerekmiyor sessiz olsun yeter önerebileceğiniz markalar varmı?
  4. H

Oyun önerir misiniz?

rdr2 ve mount and blade 2 derim. eğer oyunlardan hiç anlamıyorsan bile bunlar çok güzel gelecektir pişman olmazsın ama almadan önce youtubedan biraz araştır istiyorsan
  5. H

Bu monitörün büyük ekranlısı niye daha ucuz?

bence oyun oynayacaklar 23 24 civarı aldığı için 27 çok talep görmüyordur diye düşünüyorum
  6. H

rdr 2 hem gamepad hem klavye ile oynanırmı

rdr 2 yi gamepad ile oynarken karşıma aim çıkınca klavyeye geçebiliyormuyuz direk. sonra kaldığımız yerden gamepad ile devam. ayar değiştirmeden ikisi aktif oluyormu
  7. H

deri kulaklık pedli kulaklığa sünger ped takılırmı?

arkadaşlar kulaklığı ilk adlığımda fps oyunları oynayacağım için yalıtım önemliydi fakat şuan oynamıyorum. ve biraz fazla terleme yapıyor. ben kulaklığıma uygun sünger ped bulup onu alsam kulaklığıma taksam öyle oluyormu?
  8. H

bannerlord online da karakter kontorlünde karakterin tüm dataları siliniyorumu

arkdaşlar bannerlord online oynayıp bilen varsa söyleyeblirmi. oyunumun içinde karakter ismini değiştirmek istiyorum bir sekme çıkıyor. karakter ismini değiştirmek için grupdan ve klandan çıkmalısınız ve datalar silinecek diyor. yani tüm verileri silip 0 dan bir karaktermi yapıyor yoksa leveller...
  9. H

geforce now- bannerlord online' yüklemeden oynatırmı

arkadaşlar normalde bannerlord online (multiplayer değil) oynamak için single oyunun yüklü olması lazım. sonra online'ı internetten indiriyorsun. ben geforce now alırsam singleı yüklemeden onlineı oynayabilirmiyim. pc de yer yok alırsam sırf ondan alcam.
  10. H

bannerlord multiplayer bölge seçilemedi sorununa ne yapmam gerekiyor

arkadaşlar bannerlord multiplayerda böyle sorun alıyorum nasıl düzelicek?
  11. H

m&b bannerlord online ss ve ahha ne demek

arkadaşlar m&b bannerlord online da ss ve ahha gibi terimler kullanıyorlar bunlar ne demek bilen varmı. mümkünse başka asker isimlerinide söyleyebilirmisiniz?
  12. H

kablosuz gamepad pilleri ne kadar götürür

şarzlı nasıl alınıyor reis 1655793458 yaklaşık 1 ay falan oyun oynucam gibi ne kadar götüreceğine dair bir fikrin varmı
  13. H

kablosuz gamepad pilleri ne kadar götürür

arkadaşlar 2 adet ince AAA kablosuz gamepad için alsam ne kadar götürür. gün içinde sürekli oyun oynayacağım. bana pahalıya gelirmi
  14. H

wireless joystick alıcaktım. pilleri şarj edilmesi gerekiyormu

biri alıcağım joystickin yorumlarına şey yazmış. "2 adet ince pil ile çalışıyor 4_5 saat kullandılar yeğenlerim pil daha bitmedi, tuşlar , hassasiyet fena değil , tak çalıştır bir oyun kolu , ben beğendim" yani her pil bittiğinde tekrarmı alıcam?
  15. H

benim pek bilgim yok gamepadler ile ilgili kablosunu takınca kendisi şarj oluyormu?
  16. H

bir tane ince pilli wireless joystick buldum. benim onu aldıktan sonra ince pil jarş aletide almam lazım dimi. zaten ince pil şarj aletleri jostickler kadar pahalı direk kablolu alıp geçmesmmi o zaman ne dersiniz?
  17. H

ac odyssey dlc almak mantıklımı

peki dlc lere türkçe yama bulabilirmiyim?
  18. H

çok teşekkürler 1655740051 pekala almalımıyım parama değermi?
  19. H

dlc ler ne işe yarıyor ac de
  20. H

arkadaşlar odyssey de deluxe edition almayı düşünüyorum. ama oyun ile ilgili yorum yapanlar genelde "her seviyede kıyafet zırh veriyor bir sürü kıyafete boğuyor bu yönden originsden güzel falan" demişlerdi. fakat dlc ile almayıda çok öneriyorlar. oyun içi kıyafet bolluğu varsa ne işe yarıyacak...
Top Bottom