Neler Yeni

wireless joystick alıcaktım. pilleri şarj edilmesi gerekiyormu

halulhey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Fatih
bir tane ince pilli wireless joystick buldum. benim onu aldıktan sonra ince pil jarş aletide almam lazım dimi. zaten ince pil şarj aletleri jostickler kadar pahalı direk kablolu alıp geçmesmmi o zaman ne dersiniz?

Eclipse

80+ Bronze
genelde uzun dönemde daha ekonomik olacağından pilli gamepadler için şarjlı piller tercih ediliyor. ucuz bir şey alacaksan kablolu almak daha mantıklı. charger ve pil ne kadar bilgim yok

halulhey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
genelde uzun dönemde daha ekonomik olacağından pilli gamepadler için şarjlı piller tercih ediliyor. ucuz bir şey alacaksan kablolu almak daha mantıklı. charger ve pil ne kadar bilgim yok
benim pek bilgim yok gamepadler ile ilgili kablosunu takınca kendisi şarj oluyormu?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şarj aleti alman şart değil. Bitince yeni pil de alabilirsin bütçeni aşıyorsa.

halulhey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarj aleti alman şart değil. Bitince yeni pil de alabilirsin bütçeni aşıyorsa.
biri alıcağım joystickin yorumlarına şey yazmış. "2 adet ince pil ile çalışıyor 4_5 saat kullandılar yeğenlerim pil daha bitmedi, tuşlar , hassasiyet fena değil , tak çalıştır bir oyun kolu , ben beğendim" yani her pil bittiğinde tekrarmı alıcam?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
biri alıcağım joystickin yorumlarına şey yazmış. "2 adet ince pil ile çalışıyor 4_5 saat kullandılar yeğenlerim pil daha bitmedi, tuşlar , hassasiyet fena değil , tak çalıştır bir oyun kolu , ben beğendim" yani her pil bittiğinde tekrarmı alıcam?
2 seçeneğin var. Ya normal pil alıp bittiğinde tekrar alacaksın ya da şarj edilebilir pil ve şarj aleti alıp onu kullanacaksın.

Top Bottom