bir tane ince pilli wireless joystick buldum. benim onu aldıktan sonra ince pil jarş aletide almam lazım dimi. zaten ince pil şarj aletleri jostickler kadar pahalı direk kablolu alıp geçmesmmi o zaman ne dersiniz?
benim pek bilgim yok gamepadler ile ilgili kablosunu takınca kendisi şarj oluyormu?genelde uzun dönemde daha ekonomik olacağından pilli gamepadler için şarjlı piller tercih ediliyor. ucuz bir şey alacaksan kablolu almak daha mantıklı. charger ve pil ne kadar bilgim yok
biri alıcağım joystickin yorumlarına şey yazmış. "2 adet ince pil ile çalışıyor 4_5 saat kullandılar yeğenlerim pil daha bitmedi, tuşlar , hassasiyet fena değil , tak çalıştır bir oyun kolu , ben beğendim" yani her pil bittiğinde tekrarmı alıcam?Şarj aleti alman şart değil. Bitince yeni pil de alabilirsin bütçeni aşıyorsa.
2 seçeneğin var. Ya normal pil alıp bittiğinde tekrar alacaksın ya da şarj edilebilir pil ve şarj aleti alıp onu kullanacaksın.biri alıcağım joystickin yorumlarına şey yazmış. "2 adet ince pil ile çalışıyor 4_5 saat kullandılar yeğenlerim pil daha bitmedi, tuşlar , hassasiyet fena değil , tak çalıştır bir oyun kolu , ben beğendim" yani her pil bittiğinde tekrarmı alıcam?