Neler Yeni

ac odyssey dlc almak mantıklımı

halulhey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Fatih
arkadaşlar odyssey de deluxe edition almayı düşünüyorum. ama oyun ile ilgili yorum yapanlar genelde "her seviyede kıyafet zırh veriyor bir sürü kıyafete boğuyor bu yönden originsden güzel falan" demişlerdi. fakat dlc ile almayıda çok öneriyorlar. oyun içi kıyafet bolluğu varsa ne işe yarıyacak?. daha önce hiç ac oynamadım galiba sadece skin vercek sanıyorum yadımcı olabilirmisiniz?

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
arkadaşlar odyssey de deluxe edition almayı düşünüyorum. ama oyun ile ilgili yorum yapanlar genelde "her seviyede kıyafet zırh veriyor bir sürü kıyafete boğuyor bu yönden originsden güzel falan" demişlerdi. fakat dlc ile almayıda çok öneriyorlar. oyun içi kıyafet bolluğu varsa ne işe yarıyacak?. daha önce hiç ac oynamadım galiba sadece skin vercek sanıyorum yadımcı olabilirmisiniz?
Legacy Of The First Blade
The Fate Of Atlantis. ben beğenmiştim bu 2 dlc yi

Alfha13

80+ Silver
Odyssey'inkileri DLC olarak düşünme, ana oyundaki hikayenin doğrudan devamı. Oyunun bir kısmını ek olarak satıyorlar yani. Hikayesi ve yeni haritaları için alınabilir. Kıyafetten bahsedilmesi de çok alakasız.

halulhey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Odyssey'inkileri DLC olarak düşünme, ana oyundaki hikayenin doğrudan devamı. Oyunun bir kısmını ek olarak satıyorlar yani. Hikayesi ve yeni haritaları için alınabilir. Kıyafetten bahsedilmesi de çok alakasız.
çok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

pekala almalımıyım parama değermi?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
peki dlc lere türkçe yama bulabilirmiyim?
Evet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,783
Üyeler
166,267
Son üye
moonr332
Top Bottom