Arama sonuçları: *

1. tuncaysogut

Yardım PSU Voltaj Değerleri Hk.

Merhaba Arkadaşlar PSU nun voltaj değerlerinden şüphelendim ve size danışmak istedim. Öncelikle psu modelim XILENCE XP480 480 Watt'lık bir PSU çift kanal 12V çıkışına sahip biri 18A diğeri 20A ne kadar gerçek değerler orasını Allah bilir. Neyse konuya dönecek olursak ben voltaj değerlerine...
  2. tuncaysogut

Yardım Mouse Önerisi Hk.

Peki arkadaşlar GamePower Bane önerir misiniz?
  3. tuncaysogut

Yardım Mouse Önerisi Hk.

Peki hocam beni yarı yolda bırakmayacak 100 TL ye kadar bir mouse önerisinde bulunabilir misiniz?
  4. tuncaysogut

Yardım Mouse Önerisi Hk.

Arkadaşlar aşağıdaki linkte yer alan mouse gayet olumlu yorumlar almış benimde kafama takıldı. Sizce alınabilir mi veyahut aranızda kullanan var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler... https://www.hepsiburada.com/polosmart-performer-pgm-7-oyuncu-mouse-mouse-pad-p-HBV000004280T
  5. tuncaysogut

Yardım Xeon işlemci Overclock Hk.

Peki hocam bu arttırımı 3.5Ghz in üstüne ekleyerek mi devam edeyim bir de kaç Mhz de 100mV vereceğim?
  6. tuncaysogut

Yardım Xeon işlemci Overclock Hk.

Merhaba arkadaşlar, Bende Xeon E5430 2.66Ghz bir işlemci var. Bu işlemciyi voltajsız 3.5Ghz de stabil bir şekilde OC yapabiliyorum. Ve Aida stabilite testinde 50 dereceyi geçmiyor. Yani 3.8 veya 3.9 hatta 4.0 a gideri var fakat nasıl bir yol izlemeliyim voltajı nasıl vermeliyim. Yukarda...
  7. tuncaysogut

Yardım XILENCE PSU HK.

Aklımdan geçen soruyu çok güzel özetlemişsin reis bir süre böyle kullanacağım umarım bir problem çıkmaz psu aşırı sessiz çalışıyor hani sahte çin malı vs desek ağırlığı da azımsanamayacak derecede iyi bilmiyorum İnşallah bir problem çıkmaz herkese teşekkürler yorumları için.
  8. tuncaysogut

Yardım XILENCE PSU HK.

Arkadaşlar merhaba, Bende şuan Xilence'ın 480 Watt PSU su var. Çift 12V kanalı mevut(18A-20A). Benim merak ettiğim bu amperleri toplayıp 12 ile çarpınca 38.12=456Watt yapıyor. Bu gerçek değer mi? Yani 12V kanalından 450 watt veriyor mudur? Verimlilik sertifikası yok bu arada. Ayrıca şunu da...
  9. tuncaysogut

Yardım N11 bulunan işlemci soğutucusu Hk.

Fan dan memnun kalmazsam takviye sağlarım. Yorumlarınız için teşekkürler :)
  10. tuncaysogut

Yorumunuz için teşekkür ederim peki performansı nasıl olur sizce?
  11. tuncaysogut

Merhaba Sayın Donanım Arşivi üyeleri, Sizden bir konu hakkında desteğinizi rica ediyorum. Aşağıya bırakmış olduğum linkte yer alan İşlemci soğutucusu alınır mı? Yoksa 150 ₺ 'ye şunu alabilirsin dediğiniz ürün var mı? Mağaza yorumlarıda yüksek oranda olumlu görünüyor. Link=>...
  12. tuncaysogut

Hangi ssd yi almalıyım

F/P olarak Crucial öneriyorum bende
  13. tuncaysogut

yazılımcı olanlar el kaldırsın

Bende aday sayılırım :)
  14. tuncaysogut

Öneri İkınci el ekran kartı alıcam max 550 tl ye miningsiz öneri

Merhaba, Elimde GTX 780 mevcut 575 TL ye bırakabilirim. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-nvidia-geforce-gtx-780-3-gb-384-bit-ekran-karti-803869448/detay
Top Bottom