Neler Yeni

Yardım Mouse Önerisi Hk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuncay Söğüt
Arkadaşlar aşağıdaki linkte yer alan mouse gayet olumlu yorumlar almış benimde kafama takıldı. Sizce alınabilir mi veyahut aranızda kullanan var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

ventioNN

80+ Platinum
Bu tür mouse'larda beklentilerin yüksek olmasın. İlerleyen zamanlar orta tekerlek veya sağ tık sorunu çıkıyor genelde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuncay Söğüt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tür mouse'larda beklentilerin yüksek olmasın. İlerleyen zamanlar orta tekerlek veya sağ tık sorunu çıkıyor genelde.
Peki hocam beni yarı yolda bırakmayacak 100 TL ye kadar bir mouse önerisinde bulunabilir misiniz?

xoycg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Orhan Kibar
Instagram
@xoycg
Arkadaşlar aşağıdaki linkte yer alan mouse gayet olumlu yorumlar almış benimde kafama takıldı. Sizce alınabilir mi veyahut aranızda kullanan var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

2 sene aktif olarak kullandım şuan 5. senesi olması lazım hala çalışıyor ve hiçbir sorun yaşamadım sadece teflonları çabuk eridi onun harici hala sapasağlam ama çok üst düzey bir performans bekleme Csgo felan oynuyorsan tepki süresi çok iyi değil.

mehmetkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
mehmet ekin

şuan kullanmıyorum fakat 3 sene işimi gördü. Bence o fiyata alınır kesinlikle tavsiye ederim :)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Uygun fiyatlı olarak, Rampage howl öneririm. Bu tip 30-40 tllik mouselar pek uzun ömürlü değil :).

xoycg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Orhan Kibar
Instagram
@xoycg
Bu mousedan sonra Razer kullandım genelde
Razer Abyssus ve Ouroboros bu modellere bak derim gayet güzel

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None

Hocam bu tür mouselar hep yolda bırakıyor bende şuan g300s var bundan önce inca diye bir marka teknosadan almıştım 2. ayda sol tık macroya döndü ben 1 defa basıyorum o 2 defa basıyor :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuncay Söğüt
Peki arkadaşlar GamePower Bane önerir misiniz?

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Peki arkadaşlar GamePower Bane önerir misiniz?
Benim önerim bu kankam . bilgisayar üzerinde kendi yazılımı var zaten fiyatıda çok yüksek değil bir kere ver temiz 5 aydır kullanıyorum 0 sıkıntı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,586
Üyeler
164,698
Son üye
Jrkaraca
Top Bottom