Neler Yeni

yazılımcı olanlar el kaldırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İsimsiz Muhendis
?? Türk Alman Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim OOP(Nesne Tabanlı Programlama )(C#,Java,C++)ile ilgili sorunlarda yardımcı olabilirim
kralsın kardeşim bir şey olursa ben sana yönlendiririm

Vitriol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Mehmet Esen
Python Ve Lisp Dillerini İşimde Kullanmaktayım. Haricinde Elixir Öğrenmekteyim. Meraklısına Bu Diller Hakkında Yardımcı Olabilirim.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Abdulkadir Memiş
Okulda öğrenmekten zevk alıyorsan ne mutlu sana. Ben kendim öğrendim. Okulda anlatamıyorlar diye düşünüyorum
Okuldan okula değişiyor benim okulumdaki hocalar tecrübeli hocalar gerçekten ve gayet iyi eğitim alıyoruz ilgileniyorlar maalesef günümüzde herkse işini hakkıyla yapamayabiliyor ama onlie eğitim platformlarında da iyi içerikler mevcut

syiNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hüseyin
yazılımcı arkadaşlar varsa el kaldırıp kendilerini bir şekilde belli etsinler çünkü bazı konularda takılınca danışacağım kişiler arıyorum ve aaramızdaki yazılıma başlamak isteyen kardeşlere öncülük etmelerini.
Yazılımcı olmak istiyorum ama öncü olan yok be

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
Okuldan okula değişiyor benim okulumdaki hocalar tecrübeli hocalar gerçekten ve gayet iyi eğitim alıyoruz ilgileniyorlar maalesef günümüzde herkse işini hakkıyla yapamayabiliyor ama onlie eğitim platformlarında da iyi içerikler mevcut
Ben zaten öğrenme aşamasını atlattım. Ama şuan öğrenmeye çalışan arkadaşlar şikayetçi ondan dedim. Belki de arkadaşların algılaması zor olduğundan hocalara suç atıyorlar. Bilemeyiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Abdulkadir Memiş
Ben zaten öğrenme aşamasını atlattım. Ama şuan öğrenmeye çalışan arkadaşlar şikayetçi ondan dedim. Belki de arkadaşların algılaması zor olduğundan hocalara suç atıyorlar. Bilemeyiz
Doğrudur ?

thelordof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Samet
Henüz öğrencisiyim. Mezun olalım da. :) Bir firmaya, şirkete girelim, Tecrübe artar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İsimsiz Muhendis
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İsimsiz Muhendis
Python Ve Lisp Dillerini İşimde Kullanmaktayım. Haricinde Elixir Öğrenmekteyim. Meraklısına Bu Diller Hakkında Yardımcı Olabilirim.
olur gerektiği zaman ben sana haber veririm :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,588
Üyeler
164,698
Son üye
Jrkaraca
Top Bottom