Arama sonuçları: *

1. F

Pcyi kapatıp açtığımda ses çıkışı otomatik monitör olarak seçiliyor

Ekte sslerini attığım gibi bilgisayarı uyku moduna aldığımda yada monitörü kapatıp açtığımda steelseries sonar otomatik olarak monitör çıkışlarını default olarak belirliyor ve elimle sürekli kulaklığa geri almam gerekiyor yoksa ses alamıyorum aynısı discorddada oluyor fakat discordda soruyor...
  2. F

Öneri 4000-5000 TL ye kadar kulaklık önerisi

4000-5000 bandına kadar bütçem var. zorlasam 5.500 falan yaparım belki kaliteli wireless kulaklık almayı düşünüyorum. aklımda logitech G733 var şuanlık yada belki 2. el arctis 9 düşünebilirim yada sıfır arctis 7 de olabilir. ne önerirsiniz?
  3. F

Bilgisayar bazı oyunlarda otomatik reset atıyor.

tam olarak ne yapayım oyun içerisinden power değerlerinin sslerinimi atayım
  4. F

b560f gaming wifi asus rog strix kullanıyorum son biosu kullanıyorum en son aylar önce güncellemiştim yeni sürüm gelmemiş
  5. F

tam olarak hangisini atacağımı bilmediğimden hepsini attım
  6. F

tabii ama bilgisayarı kapadım şuanda yarın akşama doğru atabilirim en erken
  7. F

evet veriyo haftada 1 falan bilgisayar açılırken veriyo sadece oyun oynarken falan hiç yemedim sadece açıldığında yiyorum. ramler 2. ve 4. slota takılı 1707170286 daha önceden bununla alaklı konuda açtım ama onuda bir türlü çözemedim aldığımdan beri 2 yıldır yiyorum mavi ekranı. mavi ekran...
  8. F

bütün parçalar böyle 1707168771 bu arada ekleme : reseti rastgele atıyor 30 dk reset atmadan oynadığımda oldu reset attıktan sonra oyuna girince 30 saniye daha olmadan reset attığıda oldu çözemedim
  9. F

Düşük gereksinimli lol valorant gibi oyunlarda problemsiz oynuyorum ama bazı yüksek gereksinimli oyunlarda bilgisayarım otomatik reset atıyor. her yüksek gereksinimli oyundada olmuyor bazılarında sadece mesela yeni çıkan palworld, dead by daylight, fortnite oyunlarında en çok reset sorunları...
  10. F

Yardım Kablonet ping sorunu ve cgn havuzu

Selam yaklaşık 2.5 yıldır kablonet kullanmaktayım son zamanlara kadar uzun süreli hiç bir problem yaşamamıştım en fazla bir kaç saatte düzeliyordu sorunlarım. ama son 1 haftadır bütün oyunlarda pingim olması gerekenden 50-60 ping fazla alıyorum. lolde eskiden 15 pingi geçmeyen pingim şuanda...
  11. F

Windows update yapsamda tekrardan aynı update geliyor.

hem öyle denedim hemde alıntıda bıraktığım görselde gözüken tuşa basarakta denedim ikiside olmadı
  12. F

Windows update yapsamda tekrardan aynı update geliyor.

Merhaba, bilgisayarıma format attım windows updatelerin çoğunu yaptım en son 1 update kaldı sadece bilgisayarı yeniden başlatmamı istiyor. bende yapıyorum fakat yeniden başlattıktan sonra windows update sayfasına girdiğimde update yapılmamış olarak olduğu gibi duruyor.
  13. F

LoL client çok fazla RAM kullanıyor

LoL clienti açıkken 12 GB ram kullanıyor bilgisayarda 16 GB RAM var zaten. Yeni olmaya başladı bu olay geçen gün fark ettim bilgisayar saçma sapan kitleniyordu görev yöneticisinden baktığımda RAM %99 kullanıyordu çoğunuda LoL clienti kullanıyodu. Sizdede oluyor mu? normal mi bu?
  14. F

Asus ROG Claymore ll almayı düşünüyorum bu site güvenilir mi?

Merhaba, Bahsettiğim ürünü almak istiyorum çoğu sitede 5000 tl üzerine satılırken bu model turkcell pasajda 4000 TL'ye satılıyor güvenilir mi? Özellikler kısmında bazı şeyler eksik yazılmış mesela garanti kısmı direk boş bırakılmış hangi tür switch olduğu yazılmamış. 2. el yollama ihtimalleri...
  15. F

Format için flashı boot edemiyorum

Merhabalar. Format atmak istiyorum. Windows iso dosyasını indirip rufus ile flasha yazdırdım. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlatıp boot sekmesine girdim flashı yukarı almama rağmen windows açılıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.
  16. F

Yardım Sabit Disk format atıp Windows kurmak

Merhabalar. Elimde bir sabit harddisk var. Bu diskin içinde başka bir işletim sistemi var ve dosyalar var. Kendi bilgisayarıma takıp. Kendi SSD'mdeki dosyaları ve işletim sistemini silmeden bu diske nasıl 0 dan her şeyi silip kurulum yapabilirim? normal format atmayı biliyorum fakat benim...
  17. F

Öneri Kablosuz Telefon Kulaklığı Önerisi

kulak içi arkadaşın dediği gibi tws tarzında
  18. F

Öneri Kablosuz Telefon Kulaklığı Önerisi

Merhabalar. Telefon kulaklığı almayı düşünüyorum. Bütçem yazıyor zaten. Pil ve genel olarak ömrü önemli benim için Şarjı uzun giderse çok iyi olur 1.5-2 yıl en az kullanmak istiyorum. birde kulaktan düşmeyen bir şey olursa sevinirim.
  19. F

Samsung Galaxy A32 alınır mı?

Faturayla alıcam zaten peşin ödeyebilsem internetten alacağım.
  20. F

Samsung Galaxy A32 alınır mı?

mağazada sanırım yoktu o model ama tekrar gidince bakarım.
Top Bottom