Arama sonuçları: *

1. I

RX 6600XT Sapphire Pulse

Evet baya mağdur durumda bırakmışlardı beni en son indirim yolunu buldular ucuza geldi. 1628943195 Cevap için teşekkürler bu videoyu daha önce görmüştüm işime yaradı fakat daha çok diğer Rx 6600XT modelleriyle farkını görmek istiyorum.
  2. I

RX 6600XT Sapphire Pulse

Evet performansını araştırdım gayet iyi. Benim sorum Sapphire Pulse modelinin ne kadar başarılı olduğu.
  3. I

RX 6600XT Sapphire Pulse

Merhabalar RX 5600XT Sapphire Pulse ekran kartım vardı fabrika çıkışlı coil whine sorunu vardı ve ses seviyesi çok rahatsız etmeye başlamıştı. Servise gönderdim tamir edilemedi, stoklarda da aynısı veya benzeri yoktu. 2000TL fark ile RX 6600XT Sapphire Pulse önerdiler mecburen kabul ettim...
  4. I

Vatan Bilgisayar, RX 5600 XT'yi değiştirmek yerine iade yapıyor

Evet ürünümün para iade edilmesini istemiyorum bu yüzden öyle yapacağım gibi. 1628605579 Bilgi için teşekkürler.
  5. I

Faturada ne kadar ödediysem o kadarını iade edeceklermiş.
  6. I

Ürünü bozduklarını iddia ediyorlar.
  7. I

Servise gönderdiğim ürünün bana sorulmadan para iadesi yapılması yasal değil diye biliyorum
  8. I

Ama bir para iadesi talebim olmadı ürünü yapmadık diyip para iadesi yapmaları saçma. 1628605236 Öyle yapıyorum fakat onarırken bozmuşlar. 1628605274 Ses oldukça fazlaydı ondan servise göndereyim en azından sorun kalksın dedim hemen tezggah çevirmeye başladılar.
  9. I

elamlar, Vatan'dan almış olduğum RX5600 XT Sapphire Pulse model ekran kartımı coil whine sorunundan dolayı servise gönderdim. Şu an ise servis sorgulama kısmında iade alınabilir yazıyor. Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda ürünün kendisi ve benzeri yoktur, para iadesi olacaktır diyor. Fakat ben...
  10. I

Runtime error (at 1:357) swbemlocator hatası

Hayır destekliyor kullananlar var ayrıca diğer dillerde de denedim fakat şu hatadan kurtulamadım.
  11. I

Runtime error (at 1:357) swbemlocator hatası

1623400216 Klavyemi kontrol etmek için masterplus uygulamasını indirecektim fakat dillerden Türkçeyi seçtikten sonra bu hata karşıma çıkıyor ne yapmam gerek acaba?
  12. I

Cooler Master CK530 V2 TKL alınır mı?

Haklısın itopyadan alışverişlerimde genelde sıkıntı oldu fakat tkl olan model sinerjide yok diye biliyorum. 1623369398 Aldım zaten konu eskiydi yükselttim eğer daha iyi bir öneri veya indirm olursa iade edip daha makul olanı alacağım artık.
  13. I

Cooler Master CK530 V2 TKL alınır mı?

Selamlar 12 ay taksitle Red Switch RGB ve bilek desteği olan bir klavye arıyordum ve bu klavyeyi 663 TL gibi bir fiyata buldum fiyat daha çok yükselir mi ona göre satın alacağım. https://www.itopya.com/cooler-master-ck530-v2-red-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/
  14. I

Gametech Galaxy vs Ranker Cygnus V2

Biraz tozlanıyor ama kesinlikle değer
  15. I

200 TL Mouse Önerisi

Teşekkürler biraz yoracağım ama bu model nasıldır https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-impact-ii-cift-el-oyuncu-mouse-pm-HB00000Q9YN2
  16. I

200 TL Mouse Önerisi

Delikli mouselar nedense hoşuma gitmiyor. Corsair olanları inceleyeceğim. Neden G203 almamalıyım ? 1611952193 Anladım çok teşekkürler. 1611952260 Kasam beyaz olduğundan dolayı beyaz olan modeli düşünmüştüm. Biraz Katar Pro'yu araştırayım. 1611952417...
  17. I

200 TL Mouse Önerisi

Cevap için teşekkürler. Corsair çok sevdiğim bir markadır. Ayrıca G203 neden almamalıyım ?
  18. I

200 TL Mouse Önerisi

Valorant gibi gecikme süresinin önemli olduğu oyunlar oynayacağım. Elim küçük orta arası bundan dolayı büyük bir mouse istemiyorum. RGB LED olursa iyi olur. Şimdilik G102 (G203) Lightsync düşünüyorum.
  19. I

G.Skill flarex 8x2(16gb) 3200MHz CL 16 overclock

Kendi ramimde bunu nasıl öğrenebilirim
  20. I

G.Skill flarex 8x2(16gb) 3200MHz CL 16 overclock

Cevaplar için teşekkürler çip ve silikon olayını açıklaya bilir misiniz acaba ?
Top Bottom