RX 6600XT Sapphire Pulse

itachi56

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhabalar RX 5600XT Sapphire Pulse ekran kartım vardı fabrika çıkışlı coil whine sorunu vardı ve ses seviyesi çok rahatsız etmeye başlamıştı. Servise gönderdim tamir edilemedi, stoklarda da aynısı veya benzeri yoktu. 2000TL fark ile RX 6600XT Sapphire Pulse önerdiler mecburen kabul ettim. Birkaç güne elime ulaşır ekran kartı nasıldır acaba?

Merhabalar RX 5600XT Sapphire Pulse ekran kartım vardı fabrika çıkışlı coil whine sorunu vardı ve ses seviyesi çok rahatsız etmeye başlamıştı. Servise gönderdim tamir edilemedi, stoklarda da aynısı veya benzeri yoktu. 2000TL fark ile RX 6600XT Sapphire Pulse önerdiler mecburen kabul ettim. Birkaç güne elime ulaşır ekran kartı nasıldır acaba?
Çoğunlukla 3060 ve 3060ti'nin tam ortasında bir kart, ama bazı oyunlarda 3060ti'ya bazende 3060'a yakın değerler veriyor.

Çoğunlukla 3060 ve 3060ti'nin tam ortasında bir kart, ama bazı oyunlarda 3060ti'ya bazende 3060'a yakın değerler veriyor.
Evet performansını araştırdım gayet iyi. Benim sorum Sapphire Pulse modelinin ne kadar başarılı olduğu.

2k vererek 6600XT ye geçmek mantıklı olmuş bence.
Evet baya mağdur durumda bırakmışlardı beni en son indirim yolunu buldular ucuza geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu bu videnun grafiklerine bakıp diğer modellerle karşılaştırabilirsin.
Cevap için teşekkürler bu videoyu daha önce görmüştüm işime yaradı fakat daha çok diğer Rx 6600XT modelleriyle farkını görmek istiyorum.

Pulse soğutmada ve performansta en iyi ilk 3 model arasında. Çok az farkla daha iyi olan 2 model: rog strix ve gaming x. Pulse ve Nitro+ arasında soğutma blokları aynı olduğundan pek fark çıkmıyor testlerde.

Geri