Arama sonuçları: *

1. H

Steam Controller hala alınır mı?

Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi bir arkadaşımdan Steam Controller almayı düşünüyorum 2. el ve fiyatı 400 TL. Gamepad almayı uzun süredir düşünüyordum hem de Steam Controlleri ayrı bir merak ediyorum. Sizce bu gamepade bu fiyat verilir mi yoksa bu fiyatta daha iyi seçenekler var mıdır?
  2. H

TTNET Fiber Ankastre Kurulumu

Anladım hocam beklemeye devam o zaman teşekkür ederim.
  3. H

TTNET Fiber Ankastre Kurulumu

Arkadaşlar binada bu şekilde bir fiber ankastre bulunuyor ama içi boş gibi. Acaba bunun içine bi kutu falan gelecek mi yoksa bu saatten sonra kalan tek şey bir operatör ile anlaşmak mı ? Aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.
  4. H

Minning yaparken radeon yazılımının çökmesi

Arkadaşlar elimde ki rx5700xt ekran kartı ile minning yapmaya başlıyorum. Ancak 10-15 dakika geçtikten sonra radeon yazılımı çöküyor, ekran 2-3 saniye karardıktan sonra radeon yazılıım çalışmayı durdurdu diyor ve minning işlemi de devam etmiyor. Farklı bir radeon sürümü kurmayı düşünüyorum ancak...
  5. H

Kombustor ve MSI Afterburner'da farklı ekran kartı sıcaklık değerleri yazması

Arkadaşlar, soldaki Kombustor programında ekran kartı sıcaklığı 96 derece olarak gözüküyor ama sağdaki MSI Afterburner'da ise 72 derece yazıyor. Hangisine dikkat etmeliyim? Veya arada ki fark nedir? Aydınlatırsanız sevinirim.
  6. H

ETH Cüzdanları Arasındaki Fark Nedir ?

Anladım Sağ olun
  7. H

Anladım Myetherwallet cüzdanının daha güvenli olmasının sebebinin ''private key'' kodunun üçüncü taraflar tarafından değilde direkt kişinin kendisi tarafından saklanılmasına bağlıyorlar. Paralarını uzun süre hesapta tutacak kişiler için Binance gibi siteleri önermiyorlar yani saldırı olma...
  8. H

Merhabalar, biraz araştırdığım kadarıyla ETH cüzdanı açmak için Binance gibi sitelerden daha güvenli olduğu söylenilen Myetherwallet gibi yöntemlere rastladım. Sormak istediğim şey ise Myetherwallet gibi cüzdanları kullandığımızda mining yaparken kazdığımız ETH direkt olarak bu cüzdanamı...
  9. H

Rx5700xt ile etherium kasmak

gerçekten ellerine sağlık hocam aydınlattın teşekkür ederim.
  10. H

Neden alaycı bir şekilde konuştun hakkında bir fikrim yok. Sadece öğrenmek için soruyorum. "Overclock" ve ya "ayarlama" ne fark eder ? daha öncesinde overclock yapmanın afterburner üzerinde ki ayarlar ile oynamakla mı yapıldığını yukarıda sordum. Buradan bilmediğimi anlayabilirsin zaten...
  11. H

anladım hocam. Evet windows üzerinden yapacağım o zaman sadece bu ayarları yapmam yeterli. redditte falan biraz araştırdım zaten elimde deneyeceğim ayarlar var. Yardımın için teşekkür ederim
  12. H

anladım hocam o zaman şu şekilde - msi afterburner üzerinden oc yapacağım ve voltajı düşüreceğim. bunlardan sonra ekran kartına daha müdahale etmeme gerek kalmıyor değil mi ? -ek olarak bu "overclock" olayı bu afterburner üzerinde ki "core clock, memory clock, core voltage" gibi ayarları...
  13. H

hocam stok hali ile yapılmıyor ise oc yapmam şart mı ? yoksa afterburner üzerinden bu dediğin ayarları çeksem yeter mi ? biraz araştırdım zaten eğer oc şart değil afterburner üzerinden biraz ayarlama yapacağım.
  14. H

Merhaba arkadaşlar elimde 1 adet rx5700xt ekran kartı var ve bunun ile minning yapmak için biraz araştırma yaptım ama hala aklıma takılan 1-2 soru var. Umarım yardımcı olabilirsiniz. -elimde ki kartın modeli xfx thic iii rx5700xt, bu karta overclock yapmam gerekir mi ? gerekmez ise overclock...
Top Bottom