Arama sonuçları: *

1. Kekish

60-70k'ya sistem tavsiyesi

Hiç sistem toplamadığımdan ve bu gibi büyük bir fiyat için hiçbir bilgisayarcıya vs güvenmeyeceğimden ötürü pek mantıklı gelmiyor. Çok detay var. İşlemci anakarta uyar mı, anakart kasaya, ekran kartı kasaya sığar mı, kasa en büyük hangi sıvı soğutmayı destekler vs vs bu gibi çekincelerim var.
  2. Kekish

60-70k'ya sistem tavsiyesi

Temelde 3d modelleme ve oyun için kullanacağım. 3d ön planda olduğundan vram benim için fazlasıyla önemli, bu yüzden yapacağınız tavsiye sistemlerde 4070Ti Super+ olması fazlasıyla makbule geçer. Şuanlık aklımda olan Gaming Gen'deki Mirana 4070Ti Super kasayı 7800x3d, b650m-a wifi, 32 ram...
  3. Kekish

Zula'da Hangi Silaha +6 Basmalıyım?

Hocam orda oyunu oynamayıp yorum yapan arkadaşlara ironi yaptım. Ayrıca desen ne alaka
  4. Kekish

Zula'da Hangi Silaha +6 Basmalıyım?

Merhaba ben Mustafa! Hiç oynamadığım oyunlar hakkında bilgi sahibi olmadığım, yayın izleyip insanların fikrini kendi fikrim olarak benimseyen biriyim. Tek yaptığım bu. Zula p2w oyunudur
  5. Kekish

Hangi Dil İle Başlamalıyım?

Hocam bana göre ileride ölmeyecek nadir mesleklerdendir kodlama bide tabi cam siliciliği :)
  6. Kekish

Pythonu webde kullananı fazla görmedim. Fakat benim size nacizane tavsiyem zaten tüm diller bi kenara python en başta öğrenilmeli. Çünki 1 dil öğrendikten sonra diğer diller 2 kat kolaylaşıyor. Şahsen pythonu öğrendim,4 ayımı falan aldı kendisi oldukça kolay bir dil ve ardından Javascripte...
  7. Kekish

Bu fotoğrafın arka planını sırıtmadan nasıl uzatırım?

1611064015 Üstte biraz yırtılma oldu fakat zaten attığın resimde de olduğundan pp de falan belli olmayacaktır
  8. Kekish

HTML ve CSS 0 dan bir site yapımı için şarttır. Fakat bu 2siyle yapabileceğiniz siteler sadece görüntüden ibaret dir yani bi nevi ekranda bir resim çalıştırır gibi. Css ve Html ile tuşlara işlev veremezsiniz şuraya tıkladığımda şu olsun diyemezsiniz örnek site ise https://www.oyunlokmakinasi.com...
  9. Kekish

Canlı ders MSVCP140.DLL hatası

https://aka.ms/vs/16/release/VC_redist.arm64.exe Bunu da dener misiniz
  10. Kekish

İşlemci çok ısınıyor

90 100 İşlemci için gerçekten yüksek. Soğutucu ile alakalı olduğunu da sanmıyorum ısınırdı ama cpu boştayken bu değerler aşırı yüksek. Bana kalırsa bilgisayarı fazla açık tutma.
  11. Kekish

https://aka.ms/vs/16/release/vc_redist.x64.exe şöyle atayım ben direk indirme başlar
  12. Kekish

Freelancer olarak iş yapmak.

Sadece HTML+CSS 5 Ayımı aldı ve ikiside basit diller İşin içine JavaScript de girerse baya uzar
  13. Kekish

İşlemci çok ısınıyor

Evet derecesini de yazar mısınız ?
  14. Kekish

İşlemci çok ısınıyor

İşlemci markası ve soğutucu işlemcinin kendi soğutucusu mu ?
  15. Kekish

Kankam Html hadi neyse de 5 aya 3 dili de öğrenmeye çalışırsan imkansız ötesi.
  16. Kekish

https://support.microsoft.com/tr-tr/help/2977003/the-latest-supported-visual-c-downloads 1611062423 Visual C++ Lardan eksik olduğundan açmıyor linkten bilgisayarın 64 bit ise x64 olanı indir.
  17. Kekish

Monitör vga sorunu hdmi alınır mı?

H Hocam attığınız görüntüde girişin yazısı var girişin soket kısmını atsaydınız daha iyi olurdu :)
  18. Kekish

Yo orta seviye bir grafiker olarak söylüyorum ki sıkı bir çalışma ile aylık 5.000 İ geçebilirsin. Tabi grafikerlik buranın en düşük birimlerinden bir yazılımcı olarak azda adın varsa freelancer olarak çalışırsın zaten. Fena para getirir
  19. Kekish

Monitör vga sorunu hdmi alınır mı?

Bir bilgisayarcıya gidip HDMI kablosu dediğinde zaten verir direk tek tip çalışıyorlar diye biliyorum. Ayrıca ekran kartın yüksekse ki muhtemelen yüksek çünki eski tipler fazla HDMI bulundurmuyor, HDMI senin için VGA dan daha verimli görüntü demektir.
  20. Kekish

Aynen :D
Top Bottom