mpt 76s e bas milleti delirtknk onların hepsi +6
mpt 76s e bas milleti delirtknk onların hepsi +6
Bir gün lan ben buna neden para yatırdım satamıyorum da diyeceksin ama neyse...ARKADAŞLAR İKİLİ BOMBAM +6 STOK SİLAHLAR DA +6 SİZCE ANA SİLAHLARDAN HANGİSİNİ YAPMALIYIM BÜTÜN SİLAHLARIM FULL DESENB DÜRBÜÜN VB. BÜTÜN SİLAHLARI DA İYİ KULLANIYORUM
knk özel teklifle alıcamMesajı alan aldı p2w olduğu için sürekli yeni seyler gelicek sende sürekli para basıcan demeye getirdim yani gereksiz olduğunu söyledim kızgın atmanın manası yok.
Pay to winuıyfey9ewy98fwy8*e9fy89e9yfg8w
Mesaj otomatik birleştirildi:
o ne demek
Ben zaten zulayı savunmuyorum ama konumuz oyunun ne olduğu değil.Mesajı alan aldı p2w olduğu için sürekli yeni seyler gelicek sende sürekli para basıcan demeye getirdim yani gereksiz olduğunu söyledim kızgın atmanın manası yok.
Para tuzağı değil , para ile güç kazanma o.para tuzağı oyun
Mesajı alan aldı p2w olduğu için sürekli yeni seyler gelicek sende sürekli para basıcan demeye getirdim yani gereksiz olduğunu söyledim kızgın atmanın manası yok
para tuzağı oyun
Yardım etmeyecekseniz yorum yapmayın.Pay to win
Yatır kazan
Yani emekle değil parayla oynan oyun demek
bence o oyunu oynama hileler felan vardı 3 sene önce adamlar deagle +8 basıyor ayağa tek atıyor : (((
hepsiniHangi silahları kullanıyorsun? Uzun süredir oynamıyorum.
Yahu, hangi silahlar +6?hepsini
şuan konu bu değil onu bilen bilir zaten .Mesajı alan aldı p2w olduğu için sürekli yeni seyler gelicek sende sürekli para basıcan demeye getirdim yani gereksiz olduğunu söyledim kızgın atmanın manası yok.
MPT-76 Aug-A3 M93R Kar-98 bunlara basARKADAŞLAR İKİLİ BOMBAM +6 STOK SİLAHLAR DA +6 SİZCE ANA SİLAHLARDAN HANGİSİNİ YAPMALIYIM BÜTÜN SİLAHLARIM FULL DESENB DÜRBÜÜN VB. BÜTÜN SİLAHLARI DA İYİ KULLANIYORUM
M468 Çöp oldu hocamm468 olabilir
Öncelikle Sınırsız silahlarına [M4A1 gibi] bas derim
İlk önce sınırsız silahlara bas nişancı vr makineli silahlatı yükselt ondan sonra tabanca sonra bomba bıçakları boşver derim.ARKADAŞLAR İKİLİ BOMBAM +6 STOK SİLAHLAR DA +6 SİZCE ANA SİLAHLARDAN HANGİSİNİ YAPMALIYIM BÜTÜN SİLAHLARIM FULL DESENB DÜRBÜÜN VB. BÜTÜN SİLAHLARI DA İYİ KULLANIYORUM
Merhaba ben Mustafa! Hiç oynamadığım oyunlar hakkında bilgi sahibi olmadığım, yayın izleyip insanların fikrini kendi fikrim olarak benimseyen biriyim. Tek yaptığım bu. Zula p2w oyunudur