Neler Yeni

Zula'da Hangi Silaha +6 Basmalıyım?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
1 aydır oynuyorum bırakmıştım bir tane +7 li adam gelmedi.Rekabetçi giriyorum rütbe zümrüt +6lı adamlar nadir geliyor o kadar p2w değil
knk +7 var mı demekki pandemi de onlar da paraya sıkıştı

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Babanın parasını o lanet oyuna yatırıyorsun ve babana çok üzülüyorum.

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Aug a3 yada mpt 76 basın. Şu an ki durumu bilmiyorum ama oynadığım zamanlar bunlar en iyi ikisiydi

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
zulaya bundan 2 yıl önce 36tl yatırdım. O kadar pişmanım ki her gece Allah beni affetsin diye yalvarıyorum parayı çöpe atsam daha iyiydi kd 0.5ti hileden ban yemişim olaya bak knk zulaya yatırdığın paraya pcne yatır vs ben csgoya yatırdım 18tl şuan redline ım var mesela bana kar ettirdi

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Arkadaşlar şu facebook ve instagram gruplarına bile sızmış ''Pey to vin kardeşim!'' muhabbetini bırakır mısınız? Wolfteam,Craft rise gibi sistemi kötü diye insanların ömür çürüttüğü yerlerden daha iyi zula oynaması.

rech

80+ Bronze
Arkadaşlar şu facebook ve instagram gruplarına bile sızmış ''Pey to vin kardeşim!'' muhabbetini bırakır mısınız? Wolfteam,Craft rise gibi sistemi kötü diye insanların ömür çürüttüğü yerlerden daha iyi zula oynaması.
Crafrise bence o kadar kötü değil de neyse konu kirletmeyelim adam minecraft seviyosa ve pingsiz oynamak istiyorsa oynayabilir

Top Bottom