Bir bilgisayarcıya gidip HDMI kablosu dediğinde zaten verir direk tek tip çalışıyorlar diye biliyorum. Ayrıca ekran kartın yüksekse ki muhtemelen yüksek çünki eski tipler fazla HDMI bulundurmuyor, HDMI senin için VGA dan daha verimli görüntü demektir.Arkadaşlar benim 75hz monitörüm var. VGA takarken kırıldı. HDMI girişide var PC de de HDMI girişi var hangi tür HDMI kablosu almalıyım.
Yani HDMI alıyorumBir bilgisayarcıya gidip HDMI kablosu dediğinde zaten verir direk tek tip çalışıyorlar diye biliyorum. Ayrıca ekran kartın yüksekse ki muhtemelen yüksek çünki eski tipler fazla HDMI bulundurmuyor, HDMI senin için VGA dan daha verimli görüntü demektir.
Hocam attığınız görüntüde girişin yazısı var girişin soket kısmını atsaydınız daha iyi olurduMonitörde böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani HDMI alıyorum
Yani HDMI alıyorumBir bilgisayarcıya gidip HDMI kablosu dediğinde zaten verir direk tek tip çalışıyorlar diye biliyorum. Ayrıca ekran kartın yüksekse ki muhtemelen yüksek çünki eski tipler fazla HDMI bulundurmuyor, HDMI senin için VGA dan daha verimli görüntü demektir.