Arama sonuçları: *

• Users: BurKy
  • Order by date
  1. B

Sony Vegas 17 Plugin kullanırken ekranda X işareti çıkması.

Sorun fotoğraftaki gibi Sony vega pro 18 vardı full ve Crackli sürüm olarak indirdim kurdum onda olmadı sonra 17 proyu indirdim. İşlerimi kolaylaştıracak Pluginlerden indirdim farklı kanallardan fakat plugin efektlerinden kullanmak istediğimde sağdaki ekrandaki gibi çarpı çıkıyor ve...
  2. B

Öneri CS:GO da ak taktikleri yazar mısınız

😆 Nasıl yok dostum. Bunu bilmiyorsan bence kendini sorgulamalısın. Profesyonel oyuncular bile genelde oturarak spray atar. Bu basit bilgiyi maplar açılırken oyunun kendisi bile veriyor. Bu arada faceit 10 lvl 1500 maç oyuncusuyum 😀
  3. B

Öneri CS:GO da ak taktikleri yazar mısınız

Spray yapmak tecrübe gerektirir. Ama kolay yoldan öğreniyim diyorsan spray recoil atölye haritası var orda hergün çalışıp gelişebilirsin. Ayrıca şöyle ince bir taktik vereyim ilk önce sprayin yarısını yani en kolay kısmı olan 15 mermilik kısmını çalış, aşağı ve hafiften sağa doğru çekmeyi ve...
  4. B

3070 ekran kartı sürücüsü yok

Driver indiriyorum şuan deneyeceğim tekrar teşekkürler. 1604783904 Bende anlamadım hp kendi sitesinde 1 ms yazıyor bu monitör için bazı sitelerde de 3 ms yazıyor. Overdrive ile 1 ms yazıyor fakat daha tam çözemedim :D
  5. B

Monitörüm hp omen x25f. Ayarlarda gsync veya freesync yok. Adaptive sync var o büyük ihtimalle. Yani onu kapatınca nvidia denetim masasında da gsync sekmesi mi kayboluyor? Akşam akşam canımı sıktı bu olay ya csgo oyuncusuyum ve 240 hz monitörde ghosting olması çok kötü :S
  6. B

Evet dp ile bağlı. Önceden gözüküyordu ben kapattım fakat sonradan nerden tekrar açacağımı bulamadım. Yani gsync sekmesi kayboldu. Bende tekrar driver yeniliyorum. 240 hz monitörümde ghosting oluyor o nedenle konu buralara kadar geldi :D
  7. B

Dostum nvidia denetim masasında gsync sekmesi gözükmüyordu sence neden olur?
  8. B

Çok teşekkürler dostum. Monitör ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorumda o yüzen nvidadan mı acaba diye düşündüm.
  9. B

Arkadaşlar RTX 3070 ekran kartı sürücüsü yüklemek istiyorum fakat sitesinde sadece 3080 ve 3090 gözüküyor. Onlardan herhangi birisini mi yüklemem gerekiyor?
  10. B

Hp omen x25f 240 hz Ghosting sorunu.

Merhaba arkadaşlar. Sistemi daha yeni topladım ,monitör 240 hz ve ghosting sorunu oluyor. Nedenini bilmiyorum yani monitör veya nivida ayarlarından herhangi birisi mi yanlış bilmiyorum fakat 240 hz monitörde csgo da ghosting olması normal değil.
  11. B

Biostar z490gta wifi anakart Wifi ile ilgili

Arkadaşlar geçenlerde gamegarajdan sistem toplamıştım. Anakart markası biostar z490 gta wifi yazıyor. Pek anlamadığım için soruyorum, anakart ile laptop gibi direk wifi bağlanabiliyor muyuz? Yani anakartın içinde wifi kartı geliyor mu yoksa sadece wifi destekliyor mu yazıyor? Tam anlamadım...
  12. B

Akım Korumalı Priz Önerisi

Bende şimdi bir elektrikçiye girip sordum 70 tl. Viko marka yarın alıcam 😆
  13. B

CS GO YENİ İNDİRDİM VE...

5 senelik csgo oyuncusuyum. Faceit 10 lvl, global eliteyim. Dostum csgo ilk girdiğim anda 5 dk oynayıp bu nasıl oyun lan diyip quit atmıştım 😀 csgo oyunu tamamen tecrübeyle alakalıdır. Oynadıkça oyunu öğrenirsin ve öğrendikçe, iyi oynamaya başladıkça daha zevk alır ve bağımlısı olursun. Csgo...
  14. B

Biraz önce siparişini geçtiğim sistem RTX 3070 sistem.

Kardeşim attığın sistem daha pahalı ve bence 3700x işlemci için çok fazla bir para. Bu arada monitör 3ms yazdığına bakma overdrive ile 1 ms oluyor. Yani hp omen sitesinde 1ms olarak gösteriyor.
  15. B

Saati 4.5 TL dostum. Sen hesapla ve genelde sadece hafta sonları gidiyordum. Boşa para yani. Ama csgo bağımlısı olduğum için gözü kapalı veriyordum yani 😆
  16. B

Dostum csgo oyuncusu olduğum için bana uymazdı senin attığın monitör. Çünkü hem curve ekran, hem 27 inch hemde TN panel değil.
  17. B

Dostum alma imkanın varsa hemen al. Sabah bu sistemi almayı düşündüğümde 400 tl daha ucuzdu. Fakat akşama bıraktım 400 tl zam geldi çok sinirlendim. 4-5 saat içinde 400 tl zarar etmiş oldum 😀 1604080889 İnşallah teknik bir sorun olmazsa dediğin gibi beni götürür. Şöyle söyleyeyim 2.5 sene...
  18. B

😆 Aslında komik gelebilir sadece csgo oyuncusuyum. Fakat renderde yapmayı düşünüyorum. Tabi bu ileriki yıllarda başka oyun oynamıyacağım anlamına gelmez. Ama beni 6-7 sene hatta daha fazla sorunsuz götürsün diye biraz yüksek tuttum sistemi.
  19. B

Tabi. İnşallah hayırlısıyla gelsin paylaşırım.
  20. B

Arkadaşlar nihayet istediğim sistemin siparişini geçtim. Gamegaraj sitesinde ki sistemi özelleştirdim. Özellikleri ve fiyatı bu şekilde. Phantom 7T-10 × 1 15,899 TL Intel Core i7 10700K 3.8GHz 16MB 1200P × 1 Biostar Z490GTA 4400MHz (OC) Wi-Fi DDR4 1200P ATX × 1 Palit RTX3070 GAMINGPRO OC 8GB...
Top Bottom