Neler Yeni

Öneri CS:GO da ak taktikleri yazar mısınız

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar selam csde daha 35 saatimi doldurmadım ve ortalama üstü bir oyuncuyum. Aşağıda attığım maçta ısınıp girdim ve az ping sorunuyla 37/8 oynadım. Genel olarak ak ve awp de çok iyiyim ancak ak spreyim arkadaşlarıma çok yardımcı oluyor ve akden ilerlemek istiyorum bana oyunda üst sınıf rütbelerin kullandığı taktikleri gösterir misiniz (raVen olan benim)

Ekler

• AHMETE.png
    AHMETE.png
    1.1 MB · Hit: 47

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
spray atmayı bilmiyosan ak ilk 2 saniye boyunca sadece üste gider iki saniye boyunca aşşağıya indir sonradan bekle tekrar yap

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Arkadaşlar selam csde daha 35 saatimi doldurmadım ve ortalama üstü bir oyuncuyum. Aşağıda attığım maçta ısınıp girdim ve az ping sorunuyla 37/8 oynadım. Genel olarak ak ve awp de çok iyiyim ancak ak spreyim arkadaşlarıma çok yardımcı oluyor ve akden ilerlemek istiyorum bana oyunda üst sınıf rütbelerin kullandığı taktikleri gösterir misiniz (raVen olan benim)
botlara karşı hep one tap yap ıskaladınmı yeniden başlat sürekli kafaya çalış

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Spray yapmak tecrübe gerektirir. Ama kolay yoldan öğreniyim diyorsan spray recoil atölye haritası var orda hergün çalışıp gelişebilirsin. Ayrıca şöyle ince bir taktik vereyim ilk önce sprayin yarısını yani en kolay kısmı olan 15 mermilik kısmını çalış, aşağı ve hafiften sağa doğru çekmeyi ve daha sonra diğer kısmını tamamla bence etkisi olur. Spray atarken oturmakda sprayin düzgün gitmesini sağlar.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Spray yapmak tecrübe gerektirir. Ama kolay yoldan öğreniyim diyorsan spray recoil atölye haritası var orda hergün çalışıp gelişebilirsin. Ayrıca şöyle ince bir taktik vereyim ilk önce sprayin yarısını yani en kolay kısmı olan 15 mermilik kısmını çalış, aşağı ve hafiften sağa doğru çekmeyi ve daha sonra diğer kısmını tamamla bence etkisi olur. Spray atarken oturmakda sprayin düzgün gitmesini sağlar.
oturmak ile ayakta durmanın arasında bi fark yok

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik