Rica ederimÇok teşekkürler dostum. Monitör ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorumda o yüzen nvidadan mı acaba diye düşündüm.
Dostum nvidia denetim masasında gsync sekmesi gözükmüyordu sence neden olur?Hepsine aynı sürücü gidiyor zaten.
Geforce Experience üzerinden kontrol ettin mi?Arkadaşlar RTX 3070 ekran kartı sürücüsü yüklemek istiyorum fakat sitesinde sadece 3080 ve 3090 gözüküyor. Onlardan herhangi birisini mi yüklemem gerekiyor?
Monitör DP ile bağlı mı? G-Sync/FreeSync açık mı?Dostum nvidia denetim masasında gsync sekmesi gözükmüyordu sence neden olur?
Evet dp ile bağlı. Önceden gözüküyordu ben kapattım fakat sonradan nerden tekrar açacağımı bulamadım. Yani gsync sekmesi kayboldu. Bende tekrar driver yeniliyorum. 240 hz monitörümde ghosting oluyor o nedenle konu buralara kadar geldiMonitör DP ile bağlı mı? G-Sync/FreeSync açık mı?
Driver ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Monitörün arayüzünden G-Sync/FreeSync'in açık olduğundan emin olunuz.Evet dp ile bağlı. Önceden gözüküyordu ben kapattım fakat sonradan nerden tekrar açacağımı bulamadım. Yani gsync sekmesi kayboldu. Bende tekrar driver yeniliyorum. 240 hz monitörümde ghosting oluyor o nedenle konu buralara kadar geldi
Fps oyunlarında 3ms sıkıntı oluyor mu acaba ?Monitörüm hp omen x25f. Ayarlarda gsync veya freesync yok. Adaptive sync var o büyük ihtimalle. Yani onu kapatınca nvidia denetim masasında da gsync sekmesi mi kayboluyor? Akşam akşam canımı sıktı bu olay ya csgo oyuncusuyum ve 240 hz monitörde ghosting olması çok kötü :S