Arama sonuçları: *

1. emrecanpolat

Asus TUF Gaming F15 FX506LI-HN085 Notebook için öneri

Arkadaşım bu bilgisayarı almayı düşünüyor. Daha önce Asus markalı bir cihaz kullanmadığım için teknik servisleri nasıl, garanti neleri kapsıyor bilmiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
  2. emrecanpolat

Bitcoin Kanal Kırlımı

38K seviyelerine çıkmaz diye düşünüyorum. edit: 39,285$' a kadar çıktı :')
  3. emrecanpolat

Bitcoin Kanal Kırlımı

Günlükte Death Cross geliyor. Dikkatli olmakta fayda var.
  4. emrecanpolat

Bitcoin ve kripto paralar için tavsiyeler?

Dostum teknik analizin her zaman piyasadaki fiyat hareketleri ile uyuşmaması çok normaldir, insan psikolojisi her şeyin önündedir. Diğer arkadaşlarında dediği gibi Elon Musk' ın yaptığı paylaşımlarla manüpile olabilen bir piyasa fazlasıyla risk barındırır. Bunu biliyor isen teknik analizden önce...
  5. emrecanpolat

Binance TR para gönderme?

Bankaların havale saatleri dışında gönderdiyseniz, havale saatleri başlayınca para hesabınızda olacaktır, Ziraat Bankası ve Vakıfbankta ise 7/24 havale yapılabilir. Bunun haricinde isim yerine "BN TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ" tarzında bir isim yazmak gerekiyor. Yazmadıysanız paranızın hesabınıza...
  6. emrecanpolat

bitcoin caiz değildir ne anlama geliyor

Bu sadece Bitcoin için geçerli bir durum. Diğer Kripto Paralarda şirketler kendi ürettikleri teknolojiler ile öne çıkıyor.
  7. emrecanpolat

bitcoin caiz değildir ne anlama geliyor

Bir durumun caiz olmaması haram anlamına geliyor. Kripto paraların neden haram sayıldığını bilmiyorum, fikri olanlar yazabilir. Benim düşüncem; Riskli bir durum dahi olsa kişi kendi yaptığı araştırmalar sonucunda yatırım yapıyor, bu durumda kar veya zarar ediyor. Yani ortada doğrudan bir şans...
  8. emrecanpolat

Hangi kiripto paraya yatırmak mantıklı?

10 yıl beklerse neden olmasın :D
  9. emrecanpolat

MINING tahminim sizce olurmu?

Tabi ki sizin tercihiniz fakat kredi çekmek büyük bir risktir. Kripto Paralar birden yükseldiği gibi düşebilirde, dolayısıyla eğer elinizde bir sermaye yoksa büyük bir risk almış olacaksınız.
  10. emrecanpolat

Pythonda asal sayı bulma projesi

"python documentation" şeklinde bir arama yaparak aradığını kısa sürede bulabilirsin. edit: (link) https://docs.python.org/3/library/math.html
  11. emrecanpolat

Bilgisayar başlarken 0x0000225 hatası veriyor

Biraz bakındım, bulduğum sonuçlar; https://www.technopat.net/sosyal/konu/bilgisayar-acilirken-0xc0000225-hatasi.239184/ https://www.windowshatalari.com/0xc0000225-hatasi-ve-cozumu/ https://www.drivereasy.com/knowledge/0xc0000225-error-code-on-windows-10-fixed/
  12. emrecanpolat

18 yaş altı Nasıl yatırım yapabilir.

Hisse alımı veya kripto para borsalarında işlem yapmak için 18 veya üstü bir yaşta olmalısınız. edit: verilen cevapları görmedim, cevap veren arkadaşlar olmuş :)
  13. emrecanpolat

Web sitesi geliştirmek için en uygun programlama dilleri ve web geliştirmek için neler yapmalıyım

codecademy üzerinden ücretsiz bir şekilde JavaScript (aynı zamanda ReactJs) öğrenebilirsin.
  14. emrecanpolat

Kripto Para Yapılabilir mi?

Mümkün fakat biraz zahmetli bir iş :)
  15. emrecanpolat

[REHBER] Nasıl Bitcoin, Ethereum vb. Coinler Alınır?

Bu işte kazanmak yada kaybetmek rastgele, şans eseri olan bir durum değildir. Kişi yaptığı analizler, araştırmalar sonucunda bir yatırım yapar ve sonucunda kar veya zarar eder. Kesinlikle
  16. emrecanpolat

Siz olsanız neye yatırırsınız

Başkalarından öneri almaktansa yapacağanız araştırmalar sonucunda bir yatırım yapmak çok daha yararınıza olacaktır.
  17. emrecanpolat

Mobile oyun önerisi istiyorum.

The Pirate: Caribbean Hunt (2. Oyunları The Pirate: Plague of the Death); Karayip Denizinde, 18. yüzyılın sonlarında geçiyor. Fotoğraflarına ve açıklamasına bakarak değerlendirebilirsin.
  18. emrecanpolat

Visual Studio Hangi Dil Kurmalıyım?

Tamamen ne yapmak istediğinize göre cevabı değişecek bir sorudur.
  19. emrecanpolat

Az paraya katlamak için hangi kripto para

Bu işi atıp-çekme olarak görmeyip, çevrenizdekilere göre hareket etmeyiniz. Kısa vadede kar etmek zordur, bunun yanı sıra çok sıkı bir takip içerisinde olmalısınız.
Top Bottom