Arama sonuçları: *

1. P

AJAZZ AJ159 PRO Alınmalı Mı

7k saati olan bir cs2 oyuncusuyum yüksek faceit yüksel elo maçlarda bazı açıları peeklememe mouse izin vemiyor bu mouse iyidir diye aldık oda patladı galiba :D 1729864772 iade etmelimiyim
  2. P

AJAZZ AJ159 PRO Alınmalı Mı

Arkadaşlar bende delux m800 pro var ve cok memnun degilim fps oyunlarında takılı kalıyor bazen sağa sola ceviriken dönmüyor bu mouseyi aldım iyi midir? bana m800 den iyidir olarak geliyor mcu muhabbetindede rouyan olunca ne oluyor
  3. P

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Beyler bu mouse m800pro dan dahami iyidir almalimiyim yardimci olursaniz hemen alayim
  4. P

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Beyler bu mouse delux m800 prodan iyi midir? bende m800 var ama bazen oyunlarda takiliyor yardimci olurmusunuz alayim bende
  5. P

Yüksek performans için işlemci tavsiyesi

i5 12400F ile 5600 aynı değil mi ?
  6. P

ekran kartımla uyumlu işlemci ve ana kart önerebilirimisin ?
  7. P

Sistem Bileşenleri: Gigabyte H410M-S2H Anakart Intel Core i5-10400F İşlemci Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB Ekran Kartı Corsair Vengeance LPX 8GBx2 16GB Ram Kiaoxia 500GB m2 SSD NZXT H510 Beyaz Temperli Kasa Sharkoon 650 Watt 80+ Güç Kaynağı Arkadaşlar merhaba 2 yıl önce modArttan bu sistemi...
  8. P

Max 10k y telefon önerisi

M34 ortalama bir kullanım ile beni nekadar götürür
  9. P

Max 10k y telefon önerisi

arkadaşlar merhaba bütce max 10 k aile bireylerimden birine alacağım oyun falan oynanmayacak sadece sosyal medya arama vb seyleri kullanılacak ve 2 sene sonra aldığıma pişman olmak istemediğim bir telefon istiyorum her 2 senede bir telefon değiştirmektten cok sıkıldım yardımcı olursanız cok...
  10. P

logitech g710 fifa 25 te calışmıyor

arkadaşlar gecen sene fifa 24 ü epicten oynuyordum simdi fifa 25 i steamden aldım ve g710 çalışmıyor tuşa basıyorum geri tuşu olarak algılıyor yardım ederseniz sevinirim tüm videoları izledim ama olmadı önerileri bekliyorum
  11. P

FC 25 BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

Kol iş görür ultimate team başlayacaksan ultimate edition alman daha mantıklı olur çünkü standartla ultimate arasındaki farklar sadece ut içerikleri. Hocam bende g 710 var steamda çalıştıramıyorum yardımın dokunur mu bana oyuna girdigim zaman tuşlar basmıyor epicte sorun yoktu fifa 25 ile geldi...
  12. P

Çizim ve diğer gereksinimler için laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba güçlü bir laptop arıyorum.Çizim yaparken zorlanmamak için minimum 16gb ram 15 inç veya daha büyük monitör en az 1tb ssd i9 veya i7 işlemcili piyasadaki güçlü sistemlerden bir laptop arayışım var bütce net olarak belirtmiyorum sizi önerileriniz bekliyorum
  13. P

Müzik dinlemek için Kafa üstü Kulaklık önerisi

Merhaba Arkadaşlar Günlük hayatta müzik dinlemek için bluetoothlu rahat kafa üstü kulaklık arıyorum bütçem 5000 TL ama daha 3-4bin TL fiyatlarında da güzel önerdiğiniz kulaklıklar varsa lütfen yardımcı olun .
  14. P

CS 2 Faceit Arkadaşları Arıyorum (Yaz Ayı Öncesi Alıştırma)

6k saatim var ve faceit 10lv ım sana tavsiyem faceit pre aldıysan bunu bıçak almak için değil csde kendini geliştirmek(tabi geliştirmek istiyorsan) için veya zevk için oyna bıçak alma kısmınada gelirsek günde kenara belli bir miktar para atıp orta seviyelerde huntsman falana alabilirsin çok...
  15. P

İphone 13 e gecmeyi düsünüyorum

iphone 13 suande benim ve bütcem icin bu apple kategorisindeki en iyi cihaz gibi duruyor 13 alip kullanabildigim kadar kullanmayi düsünüyorum
  16. P

arkadaşlar tartişmalik bir konu yok 16GB 5s denilen telefonu 8 sene kullandim bu telefon 3 sene gitmedi
  17. P

Arkadaşlar şu anda kullandiğim telefon mi note 10 lite iphone 5s ten gecmistim ve ilk başlarda memnun olmama rağmen simdi memnun degilim system erorr verip duruyor iphone 13 e geçmeyi düşünü yorum diger ürünlerin fiyati cok uçuk oldugu icin 13 ideal gibi geliyor sizce 13 e gecmelimiyim
  18. P

Yeni telefon önerisi yardim

hocam peki 13 vs 14 arasında cok fark farmı fiyat haricinde ona göre 13 alacağım
  19. P

Yeni telefon önerisi yardim

neden iphone
Top Bottom