s23 iyi bir cihaz fiyat olarak da makul gibi duruyor
S23 alınabilir.
arkadaslar 27k ya aldigim samsung telefonu daha sonradan satmak istesem deger kaybedermi birde aranizda bilen varmi bilmiyorum ocakta s24 cikacak s23 verip üstüne para verip s24 e gecebilirmiyim cevaplariniz icin tesekkurlerBen olsam S23 tercih ederdim
Samsung cihazlar iphone göre ikinci el piyasasında değer kaybı tabii ki daha fazla. Ama son 1-2 yıldır öyle çok büyük fark ve zarar etmiyorsun hatta satarken.arkadaslar 27k ya aldigim samsung telefonu daha sonradan satmak istesem deger kaybedermi birde aranizda bilen varmi bilmiyorum ocakta s24 cikacak s23 verip üstüne para verip s24 e gecebilirmiyim cevaplariniz icin tesekkurler
2 yıl sonra ölü fiyatına satmak zorundasın. Şu an 2. elde S21 serisi satılmıyor. S24 çıkınca değişim kampanyası ile verip bir miktarda para verip değiştirebilirsin.arkadaslar 27k ya aldigim samsung telefonu daha sonradan satmak istesem deger kaybedermi birde aranizda bilen varmi bilmiyorum ocakta s24 cikacak s23 verip üstüne para verip s24 e gecebilirmiyim cevaplariniz icin tesekkurler
siz bana ne almamı önerirsiniz iphone 13 mü s23 mü cok sık telefon kullanıyorum ve gün içinde görüsmede cok fazla yapıyorum kafama ıphone 13 var tasarımını begendigim icin ama almıskende uzun kullanmak istiyorum2 yıl sonra ölü fiyatına satmak zorundasın. Şu an 2. elde S21 serisi satılmıyor. S24 çıkınca değişim kampanyası ile verip bir miktarda para verip değiştirebilirsin.
@şahin doğansiz bana ne almamı önerirsiniz iphone 13 mü s23 mü cok sık telefon kullanıyorum ve gün içinde görüsmede cok fazla yapıyorum kafama ıphone 13 var tasarımını begendigim icin ama almıskende uzun kullanmak istiyorum
iPhone.Arkadaşlar merhaba 3-4 yildir xiaomi kullanicisiyim telefonumda artik donmalar ve garip sistem uyarilari aliyorum . iphone 13 veya s23 gibi kafamda secenekler var sizce hangi telefonu almaliyim .
neden iphoneiPhone.