Bencede haklısın zaten başka hiçbir şekilde açıklama yapazsın anca kendi bu tarz şaçma başlıklarla avut
Apple cebine para koyuyor mu bari fanboyculuk yaptığın için ?
Gülüyorum sadeceMax ıphone fanı, typc geldi kanki 15 alın titanyum kasada gelmiş owowowoowo
İphone al kafan rahat olur kanka. Amazonda 42 bine 14 var bu arada haberin olsunarkadaşlar tartişmalik bir konu yok 16GB 5s denilen telefonu 8 sene kullandim bu telefon 3 sene gitmedi
bende aynı durumdaydım 13 e geçtim güzel şuandaArkadaşlar şu anda kullandiğim telefon mi note 10 lite iphone 5s ten gecmistim ve ilk başlarda memnun olmama rağmen simdi memnun degilim system erorr verip duruyor iphone 13 e geçmeyi düşünü yorum diger ürünlerin fiyati cok uçuk oldugu icin 13 ideal gibi geliyor sizce 13 e gecmelimiyim
Kendi cahilliğine gülmelisin bence elma fanboyuGülüyorum sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
İphone al kafan rahat olur kanka. Amazonda 42 bine 14 var bu arada haberin olsun
kanka iphonenin düz serileri alınmaz 13 alıcağına 12pro al daha çok işini görücektirArkadaşlar şu anda kullandiğim telefon mi note 10 lite iphone 5s ten gecmistim ve ilk başlarda memnun olmama rağmen simdi memnun degilim system erorr verip duruyor iphone 13 e geçmeyi düşünü yorum diger ürünlerin fiyati cok uçuk oldugu icin 13 ideal gibi geliyor sizce 13 e gecmelimiyim
13 den aşagısı alınmaz şuan en mantıklı secim 13 oluriPhone 11 128GB 24500 civarı, iPhone 12 128 GB 27000 civarı, iPhone 13 128 GB 38000 civarı. Şuan yeni bir iPhone almış olsam tartışmasız iPhone 12 olur.
dostum 13 düşünürsen elimde kapalı kutu var tr cihazı 37 ye veririmArkadaşlar şu anda kullandiğim telefon mi note 10 lite iphone 5s ten gecmistim ve ilk başlarda memnun olmama rağmen simdi memnun degilim system erorr verip duruyor iphone 13 e geçmeyi düşünü yorum diger ürünlerin fiyati cok uçuk oldugu icin 13 ideal gibi geliyor sizce 13 e gecmelimiyim
13 ve 12 arasında 10000 TL'ye değecek bir fark yok.13 den aşagısı alınmaz şuan en mantıklı secim 13 olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum 13 düşünürsen elimde kapalı kutu var tr cihazı 37 ye veririm
Çok fazla fark var emin misin ?13 ve 12 arasında 10000 TL'ye değecek bir fark yok.
10000 tl farka değecek nasıl bir fark var ?Çok fazla fark var emin misin ?