Şu açıdan düşünelim. Eğer hükümet veya YSK bu adayın adaylığını kabul etmeseydi DEM Parti sicili daha temiz bir adam adayla aday olacaktı. Bunun sonucunda yine DEM Parti adayı seçilecekti. Sicili daha temiz bir adayın kazanması durumunda ise kayyum ataması daha zor olacaktı ve belediye paraları...
Merhaba arkadaşlar. Mevcut sistemimi DDR5'e yükseltmek için anakart, ram ve işlemci alacağım. Fiyat / performans olarak düşünüyorum ancak anakart sanki B650 olsa daha iyi olur gibi düşünüyorum. Yine de her türlü önerilerinize açığım.
Ekran Kartı: ZOTAC RTX 3080
Sıvı Soğutma: DeepCool LS520...
Merhaba arkadaşlar. DDR5 sisteme geçmek istediğim için başlıktaki kombinasyonu satmak istiyorum ancak ne kadar eder pek bir fikrim yok. Parçaların kutusu var ancak faturası yok. Yardımcı olur musunuz?
Anakart...
Garantisi olmadığı için kimse ve hiç bir firma tamir edip vermek zorunda değil. Tamir edilemeyecek bir durumda ise paranı iade ederler, kartını da kucağına verirler.
Hocam yaş kaç bilmiyorum ama şu okul okuma git usta ol verdiğin paranın 2-3 katını kazanacaksın olayları çok pollyannacılık farkında mısınız? Herkes öğrenmiş meslek öğrendiğinde okuduğundan çok daha fazla para kazanacaksın. Oturduğun muhit veya semte bak. Sanayi sitelerini bir gez. Kaç tane...
Konu açan arkadaş gibilerini de anlamıyorum. Yardım isterken 40 takla atarlar. Konuyu halledince başkasına faydalı olabilecek bir şeyi sorunca "yaptık işte bir şeyler" gibi kıl kuyruk cevap verirler. Yardım etmeyeceksin, üzülmeyeceksin böylelerine.
Merhaba arkadaşlar. Genel olarak oyun oynarken kullanabileceğim bir kulak içi kulaklık önerir misiniz? HyperX Cloud v2'nin ses kartı ile beraber kullanacağım.