Arama sonuçları: *

• Users: Timci
  • Order by date
  1. T

4060ti 7800x3d darboğaz?

O işlemci ile mümkün değil hiç bir ekran kartı darboğaz yapmaz.
  2. T

SON DAKİKA ! Van'a Terörü Destekleyen Başkan Geçti !

Şu açıdan düşünelim. Eğer hükümet veya YSK bu adayın adaylığını kabul etmeseydi DEM Parti sicili daha temiz bir adam adayla aday olacaktı. Bunun sonucunda yine DEM Parti adayı seçilecekti. Sicili daha temiz bir adayın kazanması durumunda ise kayyum ataması daha zor olacaktı ve belediye paraları...
  3. T

DDR5 Anakart - Ram - İşlemci Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Mevcut sistemimi DDR5'e yükseltmek için anakart, ram ve işlemci alacağım. Fiyat / performans olarak düşünüyorum ancak anakart sanki B650 olsa daha iyi olur gibi düşünüyorum. Yine de her türlü önerilerinize açığım. Ekran Kartı: ZOTAC RTX 3080 Sıvı Soğutma: DeepCool LS520...
  4. T

Anakart + RAM + İşlemci Ne Kadar Eder?

Merhaba arkadaşlar. DDR5 sisteme geçmek istediğim için başlıktaki kombinasyonu satmak istiyorum ancak ne kadar eder pek bir fikrim yok. Parçaların kutusu var ancak faturası yok. Yardımcı olur musunuz? Anakart...
  5. T

Sevgilim başka erkekler ile konuşuyor gizli

Çek fişini bitir ilişkiyi.
  6. T

4090 + R9 7900X ikilisi için Monitör lazım

Neye göre efsane acaba?
  7. T

HANGİ ŞEHİRLERE GİTTİNİZ?

8. T

2. El Ekran Kartı Onarım Süresi Dolmasına Rağmen Değişim Yapmıyor

Garantisi olmadığı için kimse ve hiç bir firma tamir edip vermek zorunda değil. Tamir edilemeyecek bir durumda ise paranı iade ederler, kartını da kucağına verirler.
  9. T

Kimde hangi grafik kartı var?

RTX 3080
  10. T

okuldan artık çok sıkıldım

Hocam yaş kaç bilmiyorum ama şu okul okuma git usta ol verdiğin paranın 2-3 katını kazanacaksın olayları çok pollyannacılık farkında mısınız? Herkes öğrenmiş meslek öğrendiğinde okuduğundan çok daha fazla para kazanacaksın. Oturduğun muhit veya semte bak. Sanayi sitelerini bir gez. Kaç tane...
  11. T

Yardım Kızdırma bujisi ağrıza lambası

Bendede arıza çıkarmıştı ama o kadar tekleme yapmıyordu. O yüzden bir şey diyemem.
  12. T

Yardım Kızdırma bujisi ağrıza lambası

Servise yada sanayiye götürüceksin buji değişimi yapıcaklar.
  13. T

40.000 TL civarı sistem toplamak istiyorum

Forumun özeti şu konunun yorumları :/
  14. T

🔥İndirim Ryzen 5 5600 2900 TL + NAYS

Tray işlemci çünkü.
  15. T

Arkadaslar kiz icin sigaraya baslanilir mi

Bu şeye yorumum sadece "???????" olacaktır. Yada özür dileyerek "ÇOCUĞUM SEN MAL MISIN?" yazmak olur.
  16. T

Konu kilit

Konu açan arkadaş gibilerini de anlamıyorum. Yardım isterken 40 takla atarlar. Konuyu halledince başkasına faydalı olabilecek bir şeyi sorunca "yaptık işte bir şeyler" gibi kıl kuyruk cevap verirler. Yardım etmeyeceksin, üzülmeyeceksin böylelerine.
  17. T

Türkçe rap önerisi oldschool

Allame.
  18. T

Gaming Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Genel olarak oyun oynarken kullanabileceğim bir kulak içi kulaklık önerir misiniz? HyperX Cloud v2'nin ses kartı ile beraber kullanacağım.
  19. T

BİLGİSAYARIMIN ANİDEN KAPANMASI

Sıvı soğutma bloğu tam oturmamış olabilir, termal macun fazla yada az olabilir.
Top Bottom