Neler Yeni

Arkadaslar kiz icin sigaraya baslanilir mi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Merhaba arkadaslar kızlarla aram pek yok hazır telefon da almışken instagramdan kız hoşuma gitti konuştuk vs ama kız alkol ve sigara kullanıyor beni de beğendiğini söyledi, sizce sigara ve alkol almalı mıyım arkadaşlığımızın devamı için sürekli olması için çünkü kız şaşırdı ben kullanmayinca

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Satürn
Merhaba arkadaslar kızlarla aram pek yok hazır telefon da almışken instagramdan kız hoşuma gitti konuştuk vs ama kız alkol ve sigara kullanıyor beni de beğendiğini söyledi, sizce sigara ve alkol almalı mıyım arkadaşlığımızın devamı için sürekli olması için çünkü kız şaşırdı ben kullanmayinca
Muhabbeti kesin bence. Öyle iş mi olur hocam alkol ve sigara kullanmıyor diye şaşırmak , asıl kullanınca şaşırılmalı

Son düzenleme:

Timci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fehim Şalış
Uygunsuz Dil
Engel atın direk kıza. Öyle iş mi olur hocam alkol ve sigara kullanmıyor diye şaşırmak , asıl kullanınca şaşırılmalı
Bu şeye yorumum sadece "???????" olacaktır. Yada özür dileyerek "ÇOCUĞUM SEN MAL MISIN?" yazmak olur.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ASLA.

Sadece kız değil karşıda ki erkek olsa dahi sigaraya alkole vs. başlama.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
İçmeyin, eğer içmeden yürümeyecekse de yürümesin. İlişkin sürecek 2 sene sigarayı bırakana kadarda içeceksin 20 sene. Asla değmez.

• Beğen
Reaksiyonlar: Luke

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Satürn

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yanlış anlamada 10 yaşındamısın, kız 10 kattan aşağı atlayacak diye sendemi atlayacaksın onunla.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayatımda böyle saçma soru görmedim. Kız için kendi sağlığından mı olacaksın. Kardeşim sen karşıdan karşıya nasıl geçiyorsun anlatsana biraz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom