Neler Yeni

Arkadaslar kiz icin sigaraya baslanilir mi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Yanlış anlamada 10 yaşındamısın, kız 10 kattan aşağı atlayacak diye sendemi atlayacaksın onunla.
Dostum açtığım konuya pişman ettirdiniz, sadece görüşünüzü merak ettim argo kelimelere gerek yok rahatsız oluyorum bu durumdan tekrar söylüyorum yorum yazmak zorunda degilsiniz

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dostum açtığım konuya pişman ettirdiniz, sadece görüşünüzü merak ettim argo kelimelere gerek yok rahatsız oluyorum bu durumdan tekrar söylüyorum yorum yazmak zorunda degilsiniz
Bende görüşümü belli ettim bu kadar kırılgansan konu açma dostum, bu kafayla gidersen donuna kadar alır kızlar senin haberin olsun.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,581
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Sigara içen kızdan olmaz.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Dostum , terslenecek bir durum yok . Sadece soruyorum yaşım 18
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum , terslenecek bir durum yok . Sadece soruyorum , forumlar ne için var ?
Dostum olmaz.
Kız sigara içiyor diye içmek mi zorundasın? Sana öyle bir şart mı koştu? Daha saçma bir şey görmedim.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Ahmet Deniz
Merhaba arkadaslar kızlarla aram pek yok hazır telefon da almışken instagramdan kız hoşuma gitti konuştuk vs ama kız alkol ve sigara kullanıyor beni de beğendiğini söyledi, sizce sigara ve alkol almalı mıyım arkadaşlığımızın devamı için sürekli olması için çünkü kız şaşırdı ben kullanmayinca
dostum senin yaşın kaç

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
buda ayrı bi tip a

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Merhaba arkadaslar kızlarla aram pek yok hazır telefon da almışken instagramdan kız hoşuma gitti konuştuk vs ama kız alkol ve sigara kullanıyor beni de beğendiğini söyledi, sizce sigara ve alkol almalı mıyım arkadaşlığımızın devamı için sürekli olması için çünkü kız şaşırdı ben kullanmayinca
Yaşınız kaç hocam soru çok saçma sakın böyle bişey yapmayın hayatınızın hatası olur valla.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Uzun zamandır bu kadar saçma ve mantıksız soru görmüyordum iyi oldu.

grasdiyas

80+ Silver
erken acılı bir ölüm istemezsin galiba kız için sigaraya başlamak kadar şaçma bişey duymadım hayatımda özenme böyle şeylere belliki yaşın küçük daha

Kara*

80+ Silver
Senin için içerim bebeğim de, 2-3 yaptığın illegal olayı anlat içine düşer kız ;)

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Dostlar yorumlarınız için teşekkürler <3 , söylediklerinizi dikkate alacağım çok fazla ikilemde kaldığım için böyle bir konu açtım

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Dostlar yorumlarınız için teşekkürler <3 , söylediklerinizi dikkate alacağım çok fazla ikilemde kaldığım için böyle bir konu açtım
Arkadaşlığını sigara içmene bağlıyorsa kızdan uzaklaşmanı tavsiye ederim iyi forumlar. :peepokalp:

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,602
Üyeler
168,155
Son üye
goldensparrow
Top Bottom