Arama sonuçları: *

1. Berkay Çiftçi

10k bütçe sistem önerisi yapabilirmisiniz

hocam bu sistemin ryzen altarnetifini toplayıp bunun performansındaki pc yi rahatlıkla 1k daha ucuza toplayabilirsiniz
  2. Berkay Çiftçi

Binadaki bu kutular ne işe yarıyor?

fiber için hocam bunlar
  3. Berkay Çiftçi

samsung s21 alınır mı yoksa daha iyisi var mı

hocam o kadar para harcamışken ios daha mantıklı olabilir
  4. Berkay Çiftçi

Yardım Yurtiçi Kargo ile İlgili Acil

ben şubeler kapalı die biliyorum
  5. Berkay Çiftçi

Pc Açılırken Uyarı veriyor

pc her açılışında son 2-3 gündür uyarı vermeye başladı uyarıyı fotoğraf olarak koyacağım 1650736063
  6. Berkay Çiftçi

Yardım Monitörin giriş kısmı monitörde kaldı

Kanka korkma öyle kolay bozulmuyor bende baya zorlamıştım metal ucu içinde kalmıştı en son kürdanla çıkarttım bişi olamdı zaten çalışıyorsa bişey yok demektir sıkıntı olmaz bence =)
  7. Berkay Çiftçi

Yardım Rx 6600xt vs Rtx 3060 sizce?

kanka 6600xt daha iyi dlss açınca da çok büyük fark olmuyor dlss olmayan oyunlarda daha avantajlı genel performastada 6600xt mantıklı bende ilk başta keşke nvidia alsaydım dedim ama sonra olayı anladım pişman olmana gerek yok güzel seçim önemli olan f/p olması
  8. Berkay Çiftçi

8000 TL'ye 6600XT Bulunur mu?

8 e zor ama 8.5-8.7 k ya felan olabilir donanım arşivi instagram takip edersen abdullah abim orda indirimli ürünleri paylaşıyor o ekran kartı olmasa bile yakın rakip bi ekran kartı illaki denk gelir hızlı olursan baya ucuza tutdurabilirsin
  9. Berkay Çiftçi

RX 6600 FPS sorunu var mı ?

kanka bende xfx6600 var işlemci 5600x ben ortalama 320-370 fps arası çok sıkıntı noktada 290 a felan düşüyor en baba bir sıkıntı olabilir driver güncellemeyi deneyebilirsin
  10. Berkay Çiftçi

Rtx 2060 alicam sizce bu site guvenilir mi

6600 almanı tavsiye ederim ben kullanıyorum çok memnunum
  11. Berkay Çiftçi

Kasamda ekran kartı kablosu normal değil

teşekkür ederim hakkını helal et sağlıklı günler brom
  12. Berkay Çiftçi

kanka ankarada değilimde bildiğin uygun fiyatlı kablo varsa link atarmısın 1646161287 iyi niyetin için çok teşekkür ederim =)
  13. Berkay Çiftçi

kanka diğer boşta kalan kablo takılı kablonun girişinde bağlı nedenini biliyorsa açıklarsan sevinirim =)
  14. Berkay Çiftçi

ekran kartım xfx rx6600 1646160964 kanka diğer kablonun boşta durması beni çok rahatsız ediyor
  15. Berkay Çiftçi

1646160825 Kasamda böyle garip bir kablolama var bence doğru değil bu sistemi hazır aldım bunu nasıl düzeltebilirim ve sizce neden böyle yapmışlar bunu?
  16. Berkay Çiftçi

G-sync çok önemli mi?

Benim monitörüm gsync destekliyor ama ben açmıyorum giriş gecikmesi yapıyor diye kafaya takılcak bir sorun olmuyor ben hiç fark etmedim mesala gsync kapalı olduğunu açma ihtiyacı da duymuyorum
  17. Berkay Çiftçi

Sistemim Overclock a müsaitmi? overclock nasıl yapabilirim

merhaba işlemcim r5 5600x anakartım gigabyte b450m s2h ekran kartım rx6600 işlemcimi ekran kartımı felan stres test e soktum işlemcim kendini 4.5ghz e çıkartıyor her çekirdeğini ve sabit kalabiliyor 60-62 derecede %100 yük altında ekran karımda 63-65 derecede %100 yük altında kalabiliyor...
  18. Berkay Çiftçi

NetKargo Güvenilir mi?

dolandırılmak gibi bir şüphen olmasın kargo zararb görmüş olabilir kargoyu açarken kuryeyi biraz beklet kutuda büyük bir ezik çökük yırtık varsa tutanak tutdur geri gönder
  19. Berkay Çiftçi

RX 6600 XT Nitro+ RENDER PERFORMANSI

ben 3060 alacaktım butcemi aştı bende rx6600 aldım 3060 kadar güçlü olmasada hiç sorun yaşatmadı farkını hissetmedim yani keşke 3060 alsaydım demedim ama 3060 ti alamıyorsanda en azında 3060 ın iyi versyonları var özellikle asus un çok dikkatımı çekmişti 3060 a bakmanı tavsiye ederim nvidia...
Geri