NetKargo Güvenilir mi?

Öyle bir kargo mu varmış?

İstanbul büyük yer belki orda fazladır ben aradığımda en geç 18:00 elinde olur bugün dedi olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Varmış ne yazıkki
Neden ne yazik ki? Gelecek işte neden dolandırılasın, itopya dolandırıcı firma ile anlaşmaz.

İtopyadan bir sistem aldım ve kargo seçeneği sunmadı direkt net kargo adında bir kargo şirketiyle ise başladı siparişi 13 ocakta verdim 15 ocakta falan kargo İstanbul çıkışı Balıkesir arasındaydı neyse bugün ayın 17 sinde kargo oturduğum ilde dağıtımda da gözüküyor saat 10:30 dan beri ama hala gelmedi saat 18:30 bu arada müşteri hattını saat 4 gibi aramıştım kargonuz en geç saat 18:00 da elinizde olur demişti ama olması tekrar aradım şimdi ama müşteri temsilcisi yok mesai bitmiş . Daha önce bu kargo markasını kullanan ve tecrübeliyen oldumu olduysa yardımcı olursa çok sevinirim. İtopya ya güvenerek sistem aldım inşallah dolandırılmam.
aynı gün aldım 15'inde geldi hdmi to vga dönüştürücüm yok onu da aynı gün amazondan sipariş ettim aras kargo paketi kaybetti sanırım yatıyor şuan pc kullanamıyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı gün aldım 15'inde geldi hdmi to vga dönüştürücüm yok onu da aynı gün amazondan sipariş ettim aras kargo paketi kaybetti sanırım yatıyor şuan pc kullanamıyorum :D
yer ankara/elmadağ bu arada

Geç gelmesi sıkıntı değil aradım 18:00 elinde olur dedi ama olmadı kaygım kargonun zarar görmesi veya dolandırılmak
dostum hiçbir zaman kesin bilgi veremezler sana onu söylemesi yanlış. İtopya o amaçlı şirketle çalışsaydı şu an piyasada ( bana göre) en iyisi olmazdı. Ayrıca bugün kasa monitör ekipman toplam 25K lık eşyaları cillop gibi getirdiler.

İtopyadan aldım diyorsun dolandırılma ihtimalin çok düşük. Ürün geldiğinde kutuya çok dikkatli bak ona göre teslim al.

söyledikleri tarihte getirmiyorlar. UPS'dan sonra o kadar kötü geldiki anlatamam. Saat 23.37 hala dağıtımda gözüküyor. Bulunduğum ile saat 11.00 da gelmiş ve 14.37 'de dağıtıma çıkarmışlar. Getircekler heralde 5 dk içinde :D

İtopyadan bir sistem aldım ve kargo seçeneği sunmadı direkt net kargo adında bir kargo şirketiyle ise başladı siparişi 13 ocakta verdim 15 ocakta falan kargo İstanbul çıkışı Balıkesir arasındaydı neyse bugün ayın 17 sinde kargo oturduğum ilde dağıtımda da gözüküyor saat 10:30 dan beri ama hala gelmedi saat 18:30 bu arada müşteri hattını saat 4 gibi aramıştım kargonuz en geç saat 18:00 da elinizde olur demişti ama olması tekrar aradım şimdi ama müşteri temsilcisi yok mesai bitmiş . Daha önce bu kargo markasını kullanan ve tecrübeliyen oldumu olduysa yardımcı olursa çok sevinirim. İtopya ya güvenerek sistem aldım inşallah dolandırılmam.
dolandırılmak gibi bir şüphen olmasın kargo zararb görmüş olabilir kargoyu açarken kuryeyi biraz beklet kutuda büyük bir ezik çökük yırtık varsa tutanak tutdur geri gönder

Ups ile ayrıldı mı itopya? Yoksa kargolarına NetKargo mu eklendi?

Geri