Neler Yeni

NetKargo Güvenilir mi?

BALANCE

80+ Bronze
İtopyadan bir sistem aldım ve kargo seçeneği sunmadı direkt net kargo adında bir kargo şirketiyle ise başladı siparişi 13 ocakta verdim 15 ocakta falan kargo İstanbul çıkışı Balıkesir arasındaydı neyse bugün ayın 17 sinde kargo oturduğum ilde dağıtımda da gözüküyor saat 10:30 dan beri ama hala gelmedi saat 18:30 bu arada müşteri hattını saat 4 gibi aramıştım kargonuz en geç saat 18:00 da elinizde olur demişti ama olması tekrar aradım şimdi ama müşteri temsilcisi yok mesai bitmiş . Daha önce bu kargo markasını kullanan ve tecrübeliyen oldumu olduysa yardımcı olursa çok sevinirim. İtopya ya güvenerek sistem aldım inşallah dolandırılmam.
İtopya daha önce UPS ile gönderiyordu. 2 gün önce bende ürün aldım NetKargo ile gönderim yaptı ve bende şaşırdım.
Fakat İtopya anlaşmalı olarak artık o kargo ile gönderim yapıyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum.

AsH00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mert
Bende itopyadan aldım. Aynı kargo ile geldi tertemiz sıkıntısız şekilde teslim aldım.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
misfit
Sitelerine bile bin bir zorluluklarla girebildiğim bir kargo firması. Gerçekten rezalet ötesi bir siteleri var, ürünü kargoya verildikten 2 gün sonra takip kodunu aktifleştirdiler. Ondan önce kodu arattığımda geçersiz mesajı ile karşılaşıyordum Ürünü teslim almış olmama rağmen hala İtopya'ya teslim edildi bilgisini yollamamışlar ve direkt kargomu takip ettiğim sayfa kapatılmış. Memnun kalmadım, UPS ile neden devam etmediler anlayamadım ama bu firma ile devam ederlerse bolca şikayet alacaklarını düşünüyorum. Bu anlattığım durum sadece benim değil 4 arkadaşımın da başına geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
İtopyadan bir sistem aldım ve kargo seçeneği sunmadı direkt net kargo adında bir kargo şirketiyle ise başladı siparişi 13 ocakta verdim 15 ocakta falan kargo İstanbul çıkışı Balıkesir arasındaydı neyse bugün ayın 17 sinde kargo oturduğum ilde dağıtımda da gözüküyor saat 10:30 dan beri ama hala gelmedi saat 18:30 bu arada müşteri hattını saat 4 gibi aramıştım kargonuz en geç saat 18:00 da elinizde olur demişti ama olması tekrar aradım şimdi ama müşteri temsilcisi yok mesai bitmiş . Daha önce bu kargo markasını kullanan ve tecrübeliyen oldumu olduysa yardımcı olursa çok sevinirim. İtopya ya güvenerek sistem aldım inşallah dolandırılmam.
Hocam kargoyu takip etmekte zorlandınız mı? Kargonuz geldi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende itopyadan aldım. Aynı kargo ile geldi tertemiz sıkıntısız şekilde teslim aldım.
Ürünü takip etmekte zorladınız mı ve kaç günde geldi?

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Hocam kargoyu takip etmekte zorlandınız mı? Kargonuz geldi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünü takip etmekte zorladınız mı ve kaç günde geldi?
Bu arada 3 gün içinde kargoya veriyorlar o yüzden sipariş verdiğiniz ilk 3 gün içinde kargoyu takip edemeyebilirsiniz kargoya verildi yazsa bile görülmeye biliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
Bu arada 3 gün içinde kargoya veriyorlar o yüzden sipariş verdiğiniz ilk 3 gün içinde kargoyu takip edemeyebilirsiniz kargoya verildi yazsa bile görülmeye biliyor

Evet dediğiniz gibi numarayı giriyorum böyle bir ürün yok diyor panik oldum.

AsH00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mert
Ben rahatlıkla takip etmiştim hocam. Cuma günü verildi kargoya cumartesi teslim aldım. Ankara'da oturuyorum. 1 günde gelmişti. Cumartesi günleride çalışıyor net kargo bilginiz olsun.

sucukreizimiz

80+ Bronze
Ben rahatlıkla takip etmiştim hocam. Cuma günü verildi kargoya cumartesi teslim aldım. Ankara'da oturuyorum. 1 günde gelmişti. Cumartesi günleride çalışıyor net kargo bilginiz olsun.
saat kaçta geldi acaba bende tahmini teslimat 15:00 ile 17:00 arası diyordu ve şuan haylen gelmedi dağıtımda gözüküyor
şimdide 00:00 ile 01:00 arasında gözüküyor bende ankaradayım gelirmi sence

AsH00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mert
Gece gelmez sanmıyorum. Bana öğlen diyordu ikindi vakti gelmişti 4 gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
Ben kırmızı yerdeyim ev işareti dağıtım noktası mı anlayamadım?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
İstanbul Sefiri
Kargoyu teslim alırken TC verdiniz mi ?Diğer kargolar kod isterlerdi ama bu kargo TC istedi.
@Ahmetakifi

Son düzenleme:
Top Bottom